Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Bruksregler for Løten kommunes våpen

Løtens kommunevåpen er utformet av Løten-kunstneren Hallvard Trætteberg, og det ble godkjent ved kongelig resolusjon i 1984. Motivet er et gull drikkehorn på rød bunn. Kommunestyret har vedtatt bruksreglene for kommunevåpenet

Våpenet er kommunens offisielle symbol, og brukes konsekvent der kommunen har behov for å markere sine Løten kommunes logoeiendeler. aktiviteter og ansvarsområder. I tillegg brukes våpenet, sammenstilt med kommunenavnet som en logo, i kommunens kommunikasjon og profilering.

Kommunevåpenet er et kjennetegn for Løten, og en bekreftelse på at det er kommunale myndigheter som opptrer/ opererer, og ingen andre.

For å sikre riktig bruk av kommunevåpenet, samt å rendyrke bruksmåtene, har kommunen nå utarbeidet et reglement for bruk av kommunevåpenet. Dette ble enstemmig vedtatt av kommunestyret den 24. juni 2009.

Les reglement for bruk av kommunens våpen her

Sist endret: 16.09.2015
|
|
|