- Inger Marie har lært mange små og store å bruke kartet slik at de kan oppleve noen av de mange perlene vi har her i bygda, sa ordfører Bente Elin Lilleøkseth under tildelingen.

Ildsjelprisen ble delt ut i tilknytning til HHT Løten (Hamar og Hedemarken Turistforening) sitt årsmøtet onsdag 12. februar i Ordfører poengterte hvilken verdig kandidat Bjørke er til Ildsjelprisen!rådhuset Tingberg.

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth la i sin tale vekt på alt det arbeidet Inger Marie Bjørke har lagt ned for at andre skal finne glede i friluftsliv: - Hun har merket stier, laget kart, hengt opp topposter, passer på hytter i Mosjømarka slik at andre kan søke ly og kose seg der.

Ordføreren fortalte også at det var kommet inn forslag på 14 kandidater til ildsjelprisen, og at det var behov for denne prisen i tillegg til Kulturprisen, som vi også har i Løten:
- På denne måten kan vi få satt pris på ennå flere gode samfunnsbyggere!

I overkant av 70 personer haInger Marie takker blant annet Marie Weideborg Larsen i sin taledde møtt opp for å sette pris på den engasjerte ildsjelen.
Deriblant var også 87-årige Marie Weideborg Larsen, som har vært med på orientering med Inger Marie siden hun var 13 år.

I sin tale takket Inger Marie henne som har lært henne mye, og som fortsatt er aktiv innen turorientering.

Seremonien ble avsluttet med Prøysen-sang og pianospill fra Vilde Marie Flagstad, elev i Kulturskolen

Les mer om Ildsjelprisen i Løten her

Vil du se flere bilder? Se vårt bildemappe på Facebook (åpen for alle - du trenger ikke være medlem på Facebook)

Vilde Marie Flagstad underholdt under prisutdelingen