Velkommen til Løten


Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Søk om barnehageplass innen 15. mars!

Trenger du barnehageplass til ditt barn fra høsten og barnehageåret 2017/2018?

Da må du søke innen 15. mars!

Opptak til alle barnehageplassene i både kommunale og private barnehager i Løten skjer i løpet av våren Barnehagesøknad illustrasjonsbilde. Foto: Jønsrud barnehage(hovedopptaket).

Ny søknadsportal for barnehage

Nytt i år er et nettbasert system hvor du både kan søke, endre og svare på tilbud om plass til ditt barn. Alle må søke på nett, ingen papirsøknader kan benyttes til hovedopptaket i år.

Link til søkeportalen ligger på Løten kommunes hjemmeside – alle må i søknaden oppgi en e-post adresse da tilbudet om barnehageplass blir sendt ut på e-post. Foreldre logger seg inn via ID porten for å svare på om de tar plassen.
Leder for hovedopptaket, Iren Skyltbekk er glad for at dette har kommet på plass igjen: 

- Vi hadde for noen år siden nettbaserte søknader, men har nå fått på plass et system som gir flere muligheter, forteller Skyltbekk. - Husk derfor å oppgi flere alternativer på søknaden, da enkelte barnehager har få ledige plasser. Det vil også i år være en del foreldre som får tilbud i en barnehage de ikke har søkt, pga lite ledige plasser i enkelte områder av kommunen. 

Gå til Søk barnehageplass


Vil du bli kjent med barnehagene før du søker?

Onsdag 15. februar fra kl. 17.00 – 19.00
har vi åpent for besøk i alle barnehagene!

Her kan nye søkere komme og se på barnehagene før de prioriterer hvem de setter opp som sine førstevalg.

Se også våre hjemmesider for mer informasjon om barnehagene:
www.loten.kommune.no/barnehage


Velkommen!

 

 

Sist endret: 15.02.2017
|
|
|