Det nye veiledningssenteret ligger i en fløy i tilknytning til rådhuset Tingberg, med egen inngang til høyre rett før hovedinngangen på Tingberg. 

Åpning i nye lokaler

Den 1. mars var det offisiell åpning i de nye lokalene, og konstituert leder Kamilla Østli sier de nå vil bruke mer tid Ordfører Bente Elin Lilleøkseth klipper snora og åpner de nye lokalene. Til venstre er konstituert leder Kamilla Østlipå dem som trenger mer veiledning:
- Vi ønsker at så mange som mulig skal kunne betjene seg selv, men ønsker å bruke ressursene mer riktig i forhold til dem som trenger mer hjelp. Derfor kan det også være lurt å ringe og bestille time på forhånd på tlf. 55 55 33 33, så får du akkurat den hjelpen du trenger der og da, forteller Østli.
De nye lokalene er bedre tilrettelagt for både timeavtaler og hjelp med selvbetjening.  

Ordfører Bente Elin Lilleøkseth foretok den offisielle åpningen med snorklipping, og gratulerte med nye lokaler: 
- Det er fint å se at NAV Løten tilrettelegger for en mer spissing av tilbudet i forhold til den hjelpen folk trenger, avslutter Lilleøkseth.
(Bildetekst over: Ordfører Bente Elin Lilleøkseth klipper snora og åpner de nye lokalene. Til venstre i bildet er konstituert leder Kamilla Østli).
 

Høytidelig åpning i NAV sitt nye veiledningssenter. Fra venstre: Ingrid Kristiansen, Kamilla Østli og ordfører Bente Elin Lilleøkseth
(Bildetekst: Høytidelig åpning i NAV sitt nye veiledningssenter. Fra venstre: Ingrid Kristiansen, Kamilla Østli og ordfører Bente Elin Lilleøkseth).

Åpning av nytt veiledningssenter for NAV Løten

Nye åpningstider fra 6. mars

Fra mandag 6. mars vil åpningstidene til NAVs veiledningssenter ha disse åpningstidene:Velkommen til våre nye veiledningssenter! Her er noen av de ansatte

Mandag kl. 12.00-15.00
Onsdag kl. 12.00-15.00
Fredag kl. 12.00-15.00


NAV er også tilgjengelig via sitt kundesenter på tlf. 55 55 33 33 og på www.nav.no