Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Desinfeksjonsroboten på helsetunet har fått navn!

Renholdsavdelingen på Løten helsetun hadde i mars en navnekonkurranse på den nye desinfeksjonsroboten, og forslagene strømmet inn!

Anna Lena Aas forteller at det kom inn til sammen 53 forskjellige navneforslag, både på Facebook og direkte til renholdsavdelingen.

Navnekonkurranse til roboten

- Det var mange både morsomme og originale forslag, og det var ingen lett jobb å plukke ut en vinner, forteller teamleder Aas. Hun og seksjonsleder Anne Kristin Knudsen jobbet seg gjennom alle forslagene, og til slutt var det en liste på 10 navn.

- Valget falt til slutt på navnet SKUREGURI, som vi synes passer bra.  - Selv om roboten ikke skurer, men dreper Roboten på helsetunet innvies! Anna Lena Aas viser ordfører Bente Elin Lilleøkseth desinfeksjonsrobotenbakterier så sier det noe om renholds-effekten, forteller Aas.

Vinneren

Det var Anne Birgitte Løvlien som kom med forslaget, og hun vinner dermed en fin bok om Edvard Munch i Løten, «Munchs første strek» av Åse Krogsrud.

Her er mange av forslagene (link til Facebook) :

Baktus
Deffus
Hufsa
Baktus knekkern
Dizzi
Skureguri
Trulte
Elimenern
Dezzi
R2-d2 (Star Wars)
Deffian
Desta
Baktinator
Bactus
Robert (Desinfecta)
Arild
Labbetuss
Lotepus
Dusty
Friskus
Kjappis
Elvis
Bacanti
Løitens Linje
Desitom
Edvard den andre
Dennis
Robin
Florensa
Klara
Guri Malla

 

 

Sist endret: 10.04.2017
|
|
|