TV-AKSJONEN NRK 2017 - UNICEF

Kommunekomiteen avsluttet med opptelling og registrering sammen med de ansatte i banken

Bildet: Kommunekomiteen avsluttet med opptelling og registrering sammen med de ansatte i banken. Leder Silje Hafslund sittende til høyre. (Foto: Anne-Randi Bjørklund).

Komiteen roser alle som hjalp til:

- Dere gjorde en fabelaktig innsats! Det er hyggelig at bøssebærerne ble tatt godt imot og at det ble vist giverglede, forteller leder for komiteen, Silje Hafslund.

 

264 471 kroner fra Løten!

En flott gjeng med frivillige, i aldersgruppen fra 2 år til 80 år, deltok i gjennomføringen av årets innsamlingsaksjon. De greide i timene fra klokka 15.00 til 19.00 å samle inn 121 000 kroner. Med bidrag fra næringsliv, organisasjoner og gjennom andre direkte gaver/overføringer er det i Løten kommune samlet inn  totalt 264 471 kroner til årets TV-aksjon.

Speiderne i Løten deltar som bøssebærere
Bildet: Speiderne i Løten deltar som bøssebærere, og koser seg med kringle og drikke i banken etter endt tur (foto: Anne-Randi Bjørklund).

Manglet noen sjåfører og bøssebærere

Vi beklager at vi ikke greide å nå ut til alle husstander ved årets TV-aksjon, forteller Hafslund. Etter henvendelser til ulike instanser i kommunen i ukene før aksjonen, manglet vi allikevel både sjåfører og bøssebærere nok til å dekke alle rodene. En ekstra takk til de mange frivillige som tok ansvaret for å dekke flere roder!


Banken deltar

Vi vil også takke de bankansatte – som hvert år stiller opp i denne dugnaden, både  med sin kompetanse, - og som i tillegg sørger for kringle, brus og kaffe til alle de frivillige ved innlevering av bøssene, supplerer sekretær i komiteen, Anne-Randi Bjørklund. 

Her er komiteen og bankansatte klare for mottak av bøsser

Bildet: Her er komiteen og bankansatte klare for mottak av bøsser (foto: Anne-Randi Bjørklund)