Informasjon fra Sirkula IKS:

Det betyr:

Henting av avfall hjemme

 • Avfallshentinga går foreløpig som vanlig, men vi ønsker at du tar deg en grundig håndvask før du triller fram dunken, og etter at du har trillet den tilbake. Desinfiser gjerne både håndtak og lokk, f. eks. med såpe eller eddik.
   
 • Sørg for at alt avfall er forsvarlig emballert i poser før du kaster det i avfallsdunken din. Da beskytter du renovatører og de som er i kontakt avfallet under gjenvinning mot potensiell smitte fra avfallet.
   
 • Pass på at alt avfallet ditt ligger i dunkene/plastsekken, og ikke havner på utsiden. Lokket må være på, slik at fugler og skadedyr ikke tiltrekkes, og renovatørene utsettes for nærkontakt med avfallet.


Levering av avfall på gjenvinningsstasjonen

 • Du er velkommen som alltid til oss, men unngå nå håndhilsing og nærkontakt når du besøker gjenvinningsstasjonen. God håndhygiene er viktig både for deg og oss.
   
 • Vi tar ikke imot kontanter på gjenvinningsstasjonen nå, men du kan bruke bankkort som tidligere.
   
 • Ved stor pågang på gjenvinningsstasjonene, kan det komme begrensninger på hvor mange som får komme inn samtidig.

Situasjonen er nå lite forutsigbar, og vi forbereder oss på ulike utfall. Endringer kan skje fort.

Følg derfor med her på nettsiden vår, og se om du får svar på det du lurer på før du eventuelt ringer oss eller sender e-post.

Og du, ta retningslinjene fra sentrale og lokale myndigheter på alvor. Det er sammen vi gjør den mest effektive og beste jobben for at samfunnet fortest mulig kommer i en normalsituasjon igjen