Videre forteller de dette om framtidsutsikter, posisjon og fordeler ved å etablere seg i Løten:Hit skal de flytte; til Elgvegen 2, Køff-bygget i Brenneriroa i Løten

Auto Plan AS er et selskap eid av Sulland Holding AS som driver med biladministrasjon, leiebil, leasing og bruktbilsalg. Nå flytter de virksomheten fra Midtstranda på Hamar til Brenneriroa i Løten kommune.

Effektiviserer driften

Flyttingen vil gi Auto Plan AS gode muligheter for utvidelse og videre ekspansjon. Vi vil også ha store kostnad- og miljøbesparelser ved at vi får samlet all aktivitet på én plass med tanke på logistikk og flyt i mottak og klargjøring. Vi driver en virksomhet som er plasskrevende, og ved å flytte til Løten klarer vi å effektivisere mye av driften. Dette vil gi fordeler både for våre 50 medarbeidere, og ikke minst våre kunder. Beliggenheten med rask adkomst til RV 3 og E6 er strategisk riktig for oss, forteller Tormod Kvam, Daglig leder i Auto Plan AS.

Hedmark Lagerbygg AS er fornøyd med de nye eierne

- Vi er veldig fornøyde med at et selskap som Sulland tar over anlegget og utvikler det videre, sier Johnny Sterud tidligere eier av tomten. - Sulland er en solid og langsiktig eier slik vi også selv har vært, og det er gledelig å overlate bygget videre til Sulland med disse spennende planene for eiendommen. Sterud og Bakke flytter selv til nye lokaler i Dalstuvegen 25 i Løten.


Posisjonerer seg for fremtiden

- Vi posisjonerer oss nå for fremtiden. Logistikk og internoperasjoner vil nå foregå på ett anlegg. Målet vårt er å bygge Innlandets største lagerutsalg for bruktbiler, sier Torje Aleksander Sulland.


Ordføreren ønsker varmt velkommenOrdfører Marte Larsen Tønseth (foto: Jonas J. Tomter)

Ordfører Marte Larsen Tønseth er svært glad for Sulland sin etablering i Løten og ønsker lykke til. - Det er godt å se at Løten er attraktiv for en aktør som Sulland. Vi ønsker dere varmt velkommen og håper og tror at deres ansatte vil trives godt i Løten, sier hun.


Over 30 000 kvadratmeter

Næringseiendommen består av ca. 32 000 m² tomteareal, hvor ca. 10 000 m² er bygningsmasse. Selskapet har de siste årene opplevd god vekst og har positive fremtidsutsikter. - Vi er glade for at Løten kommune ønsker virksomheten vår velkommen, sier Sverre Morken, Eiendomssjef i Sulland Eiendom AS.


Om Auto Plan AS:

Auto Plan AS ble etablert 1999 og er en del av Sulland, den største privateide bilforhandlergrupperingen i Norge. Auto Plans virksomhet omfatter biladministrasjon mot bedriftsmarkedet, både innen offentlig og privat sektor. Selskapet har i dag 50 medarbeidere lokalisert i Hamar. Auto Plan administrerer en portefølje på over 8 000 biler og nyttekjøretøyer. Selskapet omsatte i 2019 for 1 mrd. NOK.