I dag ble Løtenportalen lansert! Den skal gjøre det enklere for alle å handle lokalt og få oversikt over hvilke bedrifter og Fra venstre: Berte Helgestad (næringskontakt i Løten kommune), Kristin Kjøs (leder for Løten Næringslivsforening) og Marte Larsen Tønseth (ordfører). Foto: Emilie Westli Andersen (MittLøten)tjenester som er tilgjengelig i Løten.

I mai bevilget kommunestyret 100 000 i koronastøtte for å bidra til at bedrifter i Løten blir mer synlig.

- Jeg er glad for at denne bevilgningen allerede er realisert med Løtenportalen, og håper at folk bruker denne til å finne tjenester man trenger i Løten.

Portalen vil driftes av Løten næringslivsforening sammen med kommunen.

Gleder seg over Løtenportalen: Berte Helgestad (næringskontakt i Løten kommune), Kristin Kjøs (leder for Løten Næringslivsforening) og Marte Larsen Tønseth (ordfører). Foto: Emilie Westli Andersen (mittloten.no)

-Vi ønsker å mobilisere lokale bedrifter til samarbeid og gi de et utstillingsvindu som gjør det enklere for både Besøk Løtenportalen!innbyggere og hytteeiere å handle lokalt, sier næringskontakt Berte Helgestad. Hun oppfordrer næringsdrivende til å registere seg direkte i portalen. 
Leder i Løten næringslivsforening, Kristin Kjøs er glad for gaven fra kommunen og oppfordrer næringslivet i Løten å bruke muligheten til å markedsføre seg.

Her finner du Løtenportalen:

Besøk Løtenportalen for å finne bedrifter i Løten, eller registrere din bedrift


Se denne filmen fra Løten Næringslivsforening

 

Velkommen til julehandel i Løten!
Velkommen til julehandel i Løten!