-Nå har vi endelig boligtomter til salgs igjen! Det er en stund siden kommunen sist lanserte nye boligområder, så vi gleder oss veldig til å gi flere muligheten til få bygget sin drømmebolig i et område med så mange muligheter til å leve det gode liv, utbryter ordfører Marte Larsen Tønseth.

Ordfører Marte Larsen Tønseth, eiendomsmegler Petter Fjæstad og plansjef Kristin Ødegård Bryhn

Ordfører Marte Larsen Tønseth, eiendomsmegler Petter Fjæstad og plansjef Kristin Ødegård Bryhn er spente på mottakelsen. 

Dette nye feltet ligger i tilknytning til eksisterende boligbebyggelse på tettstedet Ådalsbruk, hvor det også er både skole, barnehage, nærbutikk og idrettsanlegg. Området har også god tilknytning til Løten sentrum, med sammenhengende gang og sykkelstier. Bybussen går innom Ådalsbruk, og fra Løten stasjon i sentrum kan du ta toget. Fra Ådalsbruk bruker du i underkant av en time via Riksveg 3 og E6 til Gardermoen med bil, slik at dette er en veldig bra beliggenhet hvor det også er enkelt å reise eller pendle ut fra, forteller ordføreren videre. Tips gjerne venner og kjente også!

Se Finn-annonsen her 

(Finn-kode: 209837146)

Last ned salgsoppgaven her (pdf)


Rikholdig kulturhistorie

Ådalsbruk har en rikholdig historie og var det største industristedet mellom Trondheim og Oslo i sin tid. I dag er Klevfos industrimuseum et levende bevis på kulturhistorien, og her finner du også Munchsenteret som viser Edvard Munchs tilknytning til området. Oline Fløtholens veg som binder de nye tomtene sammen er oppkalt etter Edvard Munchs barnepike, som inspirerte ham til det kjente maleriet Alma Mater.

På turstiene kan du vandre i Munchs fotspor, besøke kulturminner, gå bort til Svartelva og fiske eller gå videre i flere retninger så langt du vil! Alt ligger til rette for å skape seg et godt liv på Ådalsbruk!

Vil du kjøpe tomt?

Sjekk ut tomtene på Finn.no fra fredag 19. mars og henvend deg til Eiendomsmegler1 for å melde interesse. Første runde går av stabelen fram til 7. april kl. 12:00. Det blir gjort trekning om flere vil ha samme tomt, og etter dette er det førstemann til mølla.

Terje Hoelseth hos Eiendomsmegler1 er spent på responsen, men har allerede merket interesse for tomtene: -Det er ikke så mange muligheter for å kjøpe klare boligtomter i området, så jeg har god tro på at disse vil bli tatt godt imot, forteller han.

Ta kontakt med megler: 

Terje Hoelseth, tlf. 905 18 484
Petter Fjæstad, tlf. 971 95 430
Elise Smenes Næverdal, tlf. 977 77 433

Klikk for å se større bilde