I Løten har vi spisesteder enten du er på jakt etter norsk husmannskost, lokale matspesialiteter eller spennende, internasjonale retter. 

Løten Nærstasjon & Landhandleri
Adresse: Stasjonsvegen 16
I den gamle stasjonsbygningen i Løten er det bakeri, gardsmatutsalg, brukskunst og stasjonskafé.
Slå deg ned på den gamle jernbanekrakken i venterommet eller rundt et av de gamle kafebordene og nyt en kopp kaffe.
Les mer om Løten Nærstasjon & Landhandleri her.


Rosenlund Park
Adresse: Ådalsbrukvegen 181
Rosenlund er et familiedrevet hotell omtrent to kilometer fra Løten sentrum. Den ærverdige, nyrenoverte trebygningen fra 1915 ligger vakkert til i kulturlandskapet i gangavstand til Munch-ruten. Atmosfæren er avslappet og uformell og stedet er kjent for sitt gode kjøkken. Les mer om Rosenlund Park her.

Mona Lisa restaurant
Adresse: Stasjonsvegen 15 i Løten sentrum
Dette er en italienst restaurant med tyrkisk preg plassert midt i Løten sentrum. Her finner du alt fra klassiske tyrkiske retter og internasjonale kjøttretter til kebab, pasta og pizza. I disse lokalene har det vært drevet serveringsdrift sammenhengende siden 1920. Alle rettigheter.
Se deres Facebook-side her

Myklegard veikro
Adresse: Ånestadvegen 4 (ved riksveg 25/ Chausseen)
Myklegard har gode fasiliteter som inkluderer overnatting, kurs- og møtelokaler, samt restaurant med alle rettigheter.
Myklegard veikro på Facebook

Løiten Brænderi servering ved Løiten lys
Adresse: Løiten Brænderi, Brennerivegen 10
Når du kommer til veis ende på handlegata som befinner seg innendørs på Løiten Brænderi, kan du få servert god, hjemmelaget husmannskost i trivelige omgivelser. Interiøret i kafeen er i beste "Skomakergate-ånd" bygget opp ved hjelp av takstein, panel, dører og andre bygningsdetaljer fra hus som har blitt revet i Løten. Åpningstidene er de samme som for Løiten lys. 
Les mer om spisestedet her.

Kilde gjestgiveri
Dette er et 100 år gammelt gjestgiveri på Løten, som er åpent for selskaper, og ellers åpent på søndager. Serverer søndagsbuffet med varmmat, kaldbuffet og dessertbord inkl. kaffe, serveres hver søndag fra kl. 13 – 17. Stengt i juli og uke 52.
Besøk Kilde gjestgiveri sin hjemmeside her