Løten kommune har ca 7500 innbyggere. Løten er en landbrukskommune med et hyggelig landsbysentrum, midt mellom Hamar og Elverum, med knappe 18 km til hver by.
Løten kommune har 450 årsverk, og er en effektiv kommuneorganisasjon med godt arbeidsmiljø.

Vil du jobbe hos oss?

Du kan søke på våre stillinger på følgende måte:

 • Elektronisk søknad på stilling:
  Løten kommune benytter i hovedsak elektronisk søknadsskjema. Dette fylles ut som en "skjermdialog" -det vil si du blir ledet videre til de forskjellige feltene etterhvert som de fylles ut.
   
 • Slik gjør du:
  Du starter skjemaet ved å trykke på linken her:
  Elektronisk søknadsskjema for Løten kommune
  (eller via linken inne i stillingsannonsen på web.)

  Denne søknadsmodulen ivaretar konfidensielle opplysninger, og er en sikker løsning som leder alle opplysningene direkte inn i ansettelsessaken. Du vil få en kvittering som bekreftelse (via mail) på sendt søknad.

  NB! Det er viktig å krysse av for hvilken stilling du søker på -men er flere stillinger aktuelle for deg samtidig, er det mulig å sette flere kryss.
 • Du skal ikke sende din søknad på e-post til noen i kommunen, men følge linken fra utlysningen som veileder deg videre i prosessen, med mindre det er oppgitt annet i søknaden.
   
 • Arbeidstakere ansettes i Løten kommune på de vilkår som fremgår av lover, reglement og tariffavtaler, herunder medlemskap i pensjonsordning etter gjeldende avtaler.
  Jfr. ny offentlighetslov gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige selv om søkeren har oppfordret om ikke å bli ført opp på søkerlisten.
 • NB!
  Når du søker på stillinger i Løten kommune, trenger du ikke sende vitnemål og attester.
  Godkjente kopier skal evt. medbringes på jobb-intervju.