Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Ferieklubb i friluft!

Til sommeren er det igjen klart for ferieklubb i regi av Løten kommune. Første uka i skoleferien braker det løs med ferieklubb med frilufts-aktiviteter!

Det er Ungdommens hus som har regien på opplegget, og har nå gått sammen med lokale lag og foreninger for å gi barn og unge i Løten et tilbud med mange spennende aktiviteter ute i det fri. Frilufts-ferieklubb er nytt i 2017.

Mange spennende uteaktiviteter!

Her er noe av det som kommer til å skje: Marius Birkeland Nielsen, Bente Elin Lilleøkseth og Bente Hagen er glade at Løten kommune nå kan tilby ferieklubb i friluft til sommeren

• Matlaging
  • Padling
  • Fiske
  • Ridning
  • Skyting
  • Være sammen med dyr

Bildet: Leder av Ungdommens hus Marius Birkeland Nielsen, ordfører Bente Elin Lilleøkseth og virksomhetsleder Bente Hagen er glade for at Løten kommune nå kan tilby ferieklubb i friluft til sommeren.

Påmelding fra 3. mai

Det ferdige programmet legges ut her på våre nettsider så snart det er klart.
Påmeldingen åpner 1. mai, og det er førstemann til mølla. Påmelding skjer direkte på våre hjemmesider.

Ferieklubben er i uke 26 (26. – 30. juni) .
Pris: Kr. 950,- .
Inkludert i prisen er alle aktiviteter og frokost og lunsj hver dag.

Det kreves ikke noe spesielt utstyr eller ferdigheter for å delta. Ferieklubben er åpen for alle barn fra Løten i alderen 2. – 7. klasse.

Samarbeidspartnere er Løiten Jeger og Fiskeforening og 1. Løten speidergruppe. Det jobbes med flere samarbeidspartnere fram til endelig program lages.

Sist endret: 27.04.2017