Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Siste nytt

 • Anna Lena Aas viser ordfører Bente Elin Lilleøkseth desinfeksjonsroboten

  Desinfeksjonsroboten på helsetunet har fått navn!

  11.04.2017Renholdsavdelingen på Løten helsetun hadde i mars en navnekonkurranse på den nye desinfeksjonsroboten, og forslagene strømmet inn!
 • Grethe Andreassen ønsker velkommen! Sammen med teamleder Erik Moberget og virksomhetsleder Odd A. Jakobsen

  Velkommen til helsestasjon for eldre

  09.03.2017Er du over 65 år og ønsker å prate med noen om helsa di? Da er du velkommen til helsestasjon for eldre annenhver tirsdag i partallsuker. Tilbudet holder til i Frivilligsentralens lokaler
 • Fra v: Ordfører Bente Elin Lilleøkseth og teamleder for renhold Anna Lena Aas

  Hva skal roboten hete?

  08.03.2017Løten helsetun har nå fått en ny «beboer», og vi trenger din hjelp for å finne et navn til den! Den nye "beboeren" er en robot som desinfiserer og renser lokalene for uønskede bakterier som kan spre smitte.

Helsetjenester

Kommunens ideologi er at alle som bor eller oppholder seg i kommunen får nødvendig helsehjelp. Med nødvendig helsehjelp menes blant annet at alle som søker om en tjeneste vil få sin søknad individuelt behandlet. Våre tjenester skal ytes etter beste effektive omsorgsnivå, (BEON- prinsippet).

Bilde: Forside helse- og omsorgsplanLøten kommune har som mål at tjenestene skal ytes med stor vekt på de forholdene som er viktige for den enkelte brukeren. Det betyr stikkordsmessig at følgende hensyn alltid skal styre utøvelsen av tjenestene: Forutsigbarhet, medvirkning, respekt og verdighet, avklarte forventninger, trygghet, informasjon og kommunikasjon.
Det er lagt spesielt vekt på eldre i planen.

 Last ned Helse- og omsorgsplan for Løten kommune

Sist endret: 08.12.2016
|
|
|