Vinter på Budor!

Velkommen til Løten
Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen! 

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Siste nytt

 • Grethe Andreassen ønsker velkommen! Sammen med teamleder Erik Moberget og virksomhetsleder Odd A. Jakobsen

  Velkommen til helsestasjon for eldre

  09.03.2017Er du over 65 år og ønsker å prate med noen om helsa di? Da er du velkommen til helsestasjon for eldre annenhver tirsdag i partallsuker. Tilbudet holder til i Frivilligsentralens lokaler
 • Fra v: Ordfører Bente Elin Lilleøkseth og teamleder for renhold Anna Lena Aas

  Hva skal roboten hete?

  08.03.2017Løten helsetun har nå fått en ny «beboer», og vi trenger din hjelp for å finne et navn til den! Den nye "beboeren" er en robot som desinfiserer og renser lokalene for uønskede bakterier som kan spre smitte.
 • Logo Bristol legesenter

  Bristol legesenter endrer fra Helserespons til egen nettside

  28.02.2017Du kan nå registrere deg på Bristol sin egen nettside for å få utført en del tjenester

Helsetjenester

Kommunens ideologi er at alle som bor eller oppholder seg i kommunen får nødvendig helsehjelp. Med nødvendig helsehjelp menes blant annet at alle som søker om en tjeneste vil få sin søknad individuelt behandlet. Våre tjenester skal ytes etter beste effektive omsorgsnivå, (BEON- prinsippet).

Bilde: Forside helse- og omsorgsplanLøten kommune har som mål at tjenestene skal ytes med stor vekt på de forholdene som er viktige for den enkelte brukeren. Det betyr stikkordsmessig at følgende hensyn alltid skal styre utøvelsen av tjenestene: Forutsigbarhet, medvirkning, respekt og verdighet, avklarte forventninger, trygghet, informasjon og kommunikasjon.
Det er lagt spesielt vekt på eldre i planen.

 Last ned Helse- og omsorgsplan for Løten kommune

Sist endret: 08.12.2016
|
|
|