Vinter på Budor!

Velkommen til Løten
Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Rehabilitering

Nå kan du få hjelp til å få en mer aktiv hverdag!

Hverdags-rehabilitering er en mulighet til å gjøre en innsats for deg selv og din helse. Har du fått problemer med hverdagslige aktiviteter kan det være at du bare trenger hjelp til å trene på disse igjen for å klare dem.

I siste utgave av Løtenavisa kan du lese om Erik Kjøs som fikk hjelp av kommunens team som jobber med hverdagsrehabilitering. Les saken i Løtenavisa her

Hva er hverdagsrehabilitering?

Hverdagsrehabilitering er opptrening i hverdagslivets gjøremål i ditt hjemmemiljø.

Se også:
Brosjyre om hverdagsrehabilitering

Er du motivert for å gjøre en innsats for deg selv og din helse? Med hverdagsrehabilitering kan du får en mer aktiv hverdag.

Eksempler på hva som kan trenes på:Illustrasjonsbilde

• Gå ut og hente post
  • Dusje selv
  • Komme seg ut og inn av sengen selv
  • Tilberede måltider
  • Påkledning
  • Handle i butikken
  • Delta i sosiale aktiviteter eller hobbyer
  • Renhold/vaskeri

Hvem passer hverdagsrehabilitering for?

Hverdagsrehabilitering kan passe for deg som har hatt et fall i funksjon, og har fått problemer med hverdagslige aktiviteter. Og du har et ønske om å trene deg opp til å mestre dette igjen.

Les mer om hverdagsrehabilitering her

Sist endret: 09.02.2017