Løten kommune er opptatt av å ta god i mot nye innflyttere. Det er en forutsetning for å skape et godt og stabilt bomiljø. Vi ønsker å bidra til at innflyttere finner seg godt tilrette både med aktiviteter og sosialt fellesskap. Løten kommune er en kommune i vekst, og vi håper at alle som flytter hit skal trives!

Velkommen til innflyttertreff!

Neste innflyttertreff er 9. mars 2021

Du/dere som er innflytter i Stange, Løten og Hamar er velkommen til treff tirsdag 9.mars kl. 18.30. Om det ikke går åVelkommen til Løten! - en del av Hamarregionen møtes fysisk tar vi møtet digitalt. Husk å melde deg på.   
Etter gode tilbakemeldinger på ”reunion” inviterer vi også denne gangen tidligere innflyttere til å delta, enten fra 18.30 eller fra kl. 19.30. 

Program:
Del 1. kl. 18.30. Bli kjent med regionen Først samles vi på Gregers for felles informasjon og mingling! Hva har vi å by på i regionen? Ordførerne i Hamarregionen gir gode råd og tips.  
 
Mini-rusletur i Hamar by. 
 
Del 2. Kl. 19.30. Bli kjent med hverandre!   Her inviterer vi med tidligere innflyttere og nyansatte i bedrifter til ”bli kjent-kveld”.  Her blir det litt å bite i, og mulighet for å bli kjent med andre innflyttere. 

Meld deg på!
Send en mail med påmelding til post@hamarregionen.net


Se også vår portal innflytterservice.no
 

Vi har både lokale og regionale innflyttertreff, og invitasjon legges ut på vår nettside og sendes direkte til nyinnflyttede.


Velkomstpakker

Vi sender ut velkomstpakker til nye innbyggere. Disse inneholder en hilsen fra ordfører, rabattkort som kan brukes i regionen, og litt informasjon. 


Melde flytting

Her finner du skatteetatens skjema for flytting.

Gå til Skatteetatens hjemmesider for flytteskjema

Lurer du på noe om flytting?
Ring til Skatteetaten på tlf. 800 800 00 

 

Her kan du se en liten film om de regionale innflyttertreffene:

Lurer du på noe?

Kontakt oss på tlf. 62 56 40 00/ post@loten.kommune.no eller på Facebook