Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Barn og unge i kirken

Semester-start Torsdagsklubben
Nå starter Torsdagsklubben opp igjen!

Alle i 4.-7. trinn er hjertelig velkomne, og vi gleder oss til å møte både gamle og nye medlemmer
Dette er et lavterskeltilbud fra 4. klasse til 7. klasse. En klubbkveld starter gjerne med div aktiviteter som; playstation, bordtennis, bingo, annen lek og konkurranser, av og til en formingsaktivitet. Andre del av kvelden består av peptalk/andakt. og til slutt noe godt å spise. Vi avslutter ofte kvelden med en lek eller en konkurranse. NB! Det vanker også i premier i løpet av kvelden :-)

Velkommen!

Tidspunkt: Annenhver torsdag i oddetallsuker kl.18.00-20.00
Sted: Ådalsbruk oppvekstsenter. Møtes i kapellet

Medlemskontigent: 50 kr pr. semester (valgfri)

Kontaktpersoner dersom det dukker opp spørsmål er: Ivar & Bente Auestad: bea@azlearn.org og Lene Vardeberg Finstad lene@vardeberg.com, eller ta kontakt med kirkekontoret.

Kirkerotteteater 4.september kl. 13.15 i Løten kirke

Invitasjon med billetter er sendt i posten til alle 3, 4 og 5 åringer. Dørene åpnes ca. 15 minutter før forestilling. Det vil bli servering av saft og boller. Vel møtt!!

Min kirkebok 4

27. november vil det være utdeling av Min kirkebok 4 under gudstjenesten i Løten kirke kl. 11.00. Barn født mellom juli-desember 2012 med familie og faddere er velkomne. Lørdag 26. november kl. 10.30 har vi samling for barn og foresatte i Løten kirke. Her vil vi synge, gå på skattejakt og pynte stjerner. Dersom dere ikke hadde hatt mulighet til å ta i mot bok på samlingen i april, er dere hjertelig velkomne til å være med nå. Påmelding kan gjøres etter hvert på loten.kommune.no/kirken eller ved å kontakte kirkekontoret på tlf. 62 56 40 64.

Klokkeklang (barnekor)
For tiden har vi ikke noe kor forbundet til Løten kirke. Er det noen som kunne tenke seg å starte opp, så ta gjerne kontakt med kirkekontoret på tlf 62564064 eller e-post kirkekontoret@kirken-loten.no

Sist endret: 18.11.2016