Antall bekreftet smittede i Løten: 13


Siste nytt: 

10. juli:

REISERÅD: Regjeringen la i dag oppdaterte reiseråd. Det er fra 15. juli lov å reise til flere land i Europa uten å havne i karantene. Det oppfordres likevel til at folk ikke reiser mer enn de må, at smittervernreglene følges og at de som reiser setter seg inn i reglene for det landet de reiser til. 


SERVERINGSSTEDER: Utesteder og restauranter oppfordres til å fortsette å holde smittevernreglene. Kommunene vil føre mer tilsyn med at reglene følges. Les mer på regjeringens nettsider. 


MATPRODUKSJON: Mattilsynets smittevernveileder for produksjon av frukt, bær, grønnsaker og potet er oppdatert. Den viktigste endringen er informasjon om at personer som ankommer Norge fra Schengen og EØS for å jobbe på visse vilkår kan redusere reisekaranteneperioden dersom de gjennomfører to tester for koronavirus. Etter negativt resultat på første prøve kan personen håndtere fersk mat, inkludert spiseklare produkter med kort omsetningstid. Videre vil det fra 15. juli åpnes for at flere land med tilfredsstillende smittesituasjon vil slippe karantene. Les mer på nettsidene til Mattilsynet. 

 

Våre siste nyhetssaker:


Dette gjelder nå: 

God håndhygiene - minst en meter avstand til de utenfor husstanden - hold deg hjemme om du er syk - maks 20 personer i grupper (privat) og 200 personer (arrangement). Du kan reise til de flere land i Europa, men det anbefales at du ikke reiser mer enn du må. 

Arrangement: 

Kultur og idrett: 

Reiser:

Veiledere:

 

Nyttige lenker:


Føler du deg syk?

Kontakt din fastlege eller legevakt. 
Er du alvorlig syk og trenger øyeblikkelig helsehjelp; kontakt 116 117.
Dersom liv og helse er i fare; ring 113. 
Folkehelseinstituttet informasjonstelefon: tlf. 815 55 015.

Arkiv:

Korona hygieneråd (Ill: Stavanger kommune)
Korona hygieneråd (Ill: Stavanger kommune)