Velkommen til Løten


Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Siste nytt

Kulturpris

Løten kommunes kulturpris
Løten kommunes kulturpris er en utmerkelse som tildeles den/de som har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i bygda. Driftsutvalget supplert med ordfører avgjør på fritt grunnlag hvem som skal få prisen.

STATUTTER FOR LØTEN KOMMUNES KULTURPRIS

  1. Løten kommunes kulturpris er en utmerkelse som tildeles den/ de som har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i bygda.
  2. Prisen er ved opprettelsen i 2001 på kr 10 000.
  3. Kulturprisen kan deles ut hvert år under forutsetning av at kommunestyret bevilger midler. Med prisen følger et diplom undertegnet av ordfører.
  4. Løten kommunes kulturpris annonseres innen 01.10 med frist for skriftlige forslag innen 01.11. Forslagene stiles til Løten kommune. Driftsutvalget supplert med ordfører avgjør på fritt grunnlag hvem som skal få prisen.
  5. Tildelingen skal foretas innen 01.03 i forbindelse med møte i kommunestyret eller annet egnet arrangement. Ordfører deler ut prisen.

Vedtatt i kommunestyret 6.juni 2001, sak 0037/01

Sist endret: 11.11.2015
|
|
|