Se tilbud innen kunst og musikk - klikk på bildene:

kunst - klikk her Musikk - klikk her

  Nå har vi ledige plasser på disse gruppetilbudene:

   

   Barnekor:

   Bli med og syng nye og gamle sanger - alt fra Mgp jr til Prøysen! 

   Lærer: Solveig Jaziri (vikar fro Lisa Nybrott fram til påske)
   Sted: Løten kulturskole/ Ungdomsskole, rom 120
   Tidspunkt: Torsdager kl 17.15-18.00

   Barnekoret er for de som går i 2.-5.klasse. I barnekoret synges det en god blanding av gamle og nyere sanger laget for barn, alt fra Prøysen til MgpJr., sangleker og vi opptrer på f.eks. julegrantenning, pultost og akevittdagene, helsetunet og har det veldig gøy sammen. Vi tar inn elever fortløpende. 


   Dans

   Har du lyst til å lære forskjellige danser? Bli med på til å lære Hip hop, Afro beat, Funk, Urban, House, Fusion og Latin! Og ikke minst masse bra musikk og bevegelser!

   Lærer: Emilie Fuglestad
   Tidspunkt: Torsdager
   Sted: Vi øver i kulturskolens aula

   Dans 1: Kl. 16:30-17:45. For elever i 1. - 4. trinn
   Dans 2: Kl. 15:45- 16:30. For elever på 5.-7. trinn

   Dans er for alle som liker musikk og bevegelse, og ikke minst: VI SKAL HA DET GØY!
   På kurset får du lære grunnleggende danseteknikker og dansestiler med ulike utrykk. Vi danser til variert musikk og tempo og bevege oss til masse forskjellig musikk! Du får prøve Hip hop, Afro beat, Funk, Urban, House, Fusion og Latin. Det blir både morsomt og du får super trening! Treningene bidrar til både god koordinasjon og balanse. 
   Ingen tidligere danseerfaring er nødvendig – bare et stort smil og pågangsmot! Ved interesse kan det også startes ungdomsgruppe.


   Nybegynnerkurs Løten skolekorps (gratis)

   Bli med på et lekbasert opplegg hvor du lærer noter, rytme og puls! Prøv forskjellige instumenter!

   Vi starter opp nybegynnerkurs i disse dager, og det er åpent for alle barn fra 3. trinn og oppover! Du får også prøve alle instrumentene vi har, så kan du velge senere det du har lyst til å spille. Vi tar imot påmeldinger fortløpende i november og desember. Løten skolekorps starter opp nybegynnerkurs mandag 1/11, men det er bare å bli med når som helst! Kurset er for alle barn i løten fra 3.trinn og oppover som har lyst til å bli med i skolekorpset. Dette er et lekbasert opplegg der de får en innføring i temaer som notelære, rytme og puls. Alle vil få utdelt instrument før jul, og i januar starter de i Aspirantkorpset som spillende musikanter. Kurset er gratis og vi imot påmeldinger fortløpende i november og desember.

   Tidspunkt: Mandager kl. 17:00-17:45
   Sted: Aulaen på Løten ungdomsskole
   Datoer: 1/11, 8/11, 15/11, 22/11, 29/11, 6/12 og 13/12.


   Kontakt 

   Har du spørsmål ta kontakt med den enkelte lærer eller konstituert kulturskolerektor Ola Røndahl på tlf. 974 86 615, epost: Ola.Rondahl@loten.kommune.no

   Margrete Nordmoen har studiepermisjon, og svarer fortrinnsvis på mail: margrete.nordmoen@loten.kommune.no
   (tlf. 480 27 474).