Se tilbud innen kunst og musikk - klikk på bildet:

kunst - klikk her Musikk - klikk her

Velkommen til kulturskolen!

  Vi har ledige plasser på:

  • blåseinstrumenter
  • band
  • dans (gruppetilbud) 
  • kor (gruppetilbud)
  • babysangkurs (info om oppstart kommer)

  Pris: Se priser her
  Søk plass ved å trykke her for link til Speedadmin 


  Kontakt 

  Har du spørsmål ta kontakt med den enkelte lærer eller konstituert kulturskolerektor Ola Røndahl på tlf. 974 86 615, epost: Ola.Rondahl@loten.kommune.no

  Margrete Nordmoen har studiepermisjon, og svarer fortrinnsvis på mail: margrete.nordmoen@loten.kommune.no
  (tlf. 480 27 474). 


  Våre tilbud:

  Dans

  Lærer: Emilie Fuglestad
  Sted: Kulturskolens Aula
  Tidspunkt: torsdager

  Kl. 15:45 – 16:30:  5.- 7. trinn
  Kl. 16:30 – 17:15: 1. – 4. trinn

  Dans er for alle som liker musikk og bevegelse. På dette kurset får du lære grunnleggende danseteknikker, ulike dansestiler med ulike utrykk. Vi vil danse til variert musikk, og lære å danse til ulike tempoer, og dermed forbedre din musikalitet. På kurset vil du lære følgende mange ulike dansetyper, f eks Hip hop, Afro beat, Funk, Urban, House, Fusion og Latin. Dette er dansesjangre som er inkluderende og morsomme, og i tillegg er dansing super trening!
  Vi har fast oppvarming på hver økt, intensiv trening, varierende dansestiler innenfor hip-hop sjanger, fremføring av koreografi, ulike dansestil-arter, allsidig kroppstrening, kroppsbevissthet, koordinasjon og balanse. Ingen tidligere danseerfaring er nødvendig – bare et stort smil og pågangsmot. Ved interesse kan det startes ungdomsgruppe.

  Søk plass ved å trykke her


  Barnekor:barnekor2020

  Lærer: Solveig Jaziri (vikar)
  Sted: Løten kulturskole/ Ungdomsskole, rom 120
  Tid: torsdager kl 17.15-18.00

  Barnekoret er for de som går i 2.-5.klasse. I barnekoret synges det en god blanding av gamle og nyere sanger laget for barn, alt fra Prøysen til MgpJr., sangleker og vi opptrer på f.eks. julegrantenning, pultost og akevittdagene, helsetunet og har det veldig gøy sammen. Vi tar inn elever fortløpende. 

  Søk plass ved å trykke her

   

  Babysang på biblioteket startes opp i løpet av høsten 2021     

  Tirsdager på Løten folkebibliotek, det undervises i to grupper:

  Kl 10.00-10.45: ca 8- 14 mnd (tilpasset barn som krabber/går).
  Kl 11.30-12.15: 0-7 mnd

  Pris: tilbudet er gratis for løtensokninger

  Her blir det sangleker, regler, gyngesanger, godnattsanger, stellebordsanger fra et felles nasjonalt repertoar og lokal folkemusikk. Babyen elsker stemmen til sine foreldre. Sangen er et lekent kommunikasjonsredskap som knytter foreldre og barn tett sammen. Det at man synger er det viktige, ikke kvaliteten på sangen.

  Vi retter ekstra fokus på et lokalt repertoar av tradisjonelle bånsuller, sanger, småstubber og stev og regler for å bygge/skape/utvikle lokal tilhørighet og identitet og felleskap. Det vil utarbeides et eget hefte med sangene/reglene de lærer, og alle barna få en bok med rim og regler som en motivasjon for foresatte til å fortsette språkutviklingen hjemme. Innholdet i kurset fremmer språklig, musikalsk, motorisk, emosjonell og sosial utvikling.

  Søk plass ved å trykke her