Vi setter opp kurs i babysang igjen, og det blir en gruppe for barn 0-7 mnd, og en gruppe for de som er mellom 8-12 mnd. Det er plass til 10 barn med en foresatt i hver gruppe. Kurset går på tirsdager fram til 10. november.

Vi ønsker alle familier med barn 0-14 måneder velkommen til babysang! Kurset er livssynsnøytralt. Av smittevernhensyn er det kun forhåndspåmelding, og kun plass til 10 barn per gruppe. Kun en av foreldrene kan delta. Hver deltaker får sin egen matte, og vi unngår krabbing og deling av utstyr. Varighet: ca 30 min. Vi kan dessverre ikke legge opp til sosialt samvær i høst. Se mer om kurset her.

Periode: Oppstart tidligst 8. september, siste kursdag 10. november. Se datoer her

Tidspunkt: Tirsdager på Løten folkebibliotek, to grupper:

• Barn 0-7 mnd: Kl 11.00: 0-7 mnd
  • Barn 8-14 mnd: Kl. 12.15
    (tilpasset barn som krabber/går).

Påmelding:

Alle deltakere får:

• Babyene får sin første bok
  • Hefte med sangene og reglene de lærer
  • Gratis inngang (for innbyggere i Løten)

Datoer babysang, høstkurs: Plakat babysang (klikk for større)

• 1. september utgår pga smittetiltak
  • 8. september
  • 15. september
  • 22. september
  • 29. september
  • HØSTFERIE (6. oktober)
  • 13. oktober
  • 20. oktober
  • 27. oktober
  • 3. november
  • 10. november
  • 17. november

Om babysang-kurset

Her blir det sangleker, regler, gyngesanger, godnattsanger, stellebordsanger fra et felles nasjonalt repertoar og lokal folkemusikk. Babyen elsker stemmen til sine foreldre. Sangen er et lekent kommunikasjonsredskap som knytter foreldre og barn tett sammen. Det at man synger er det viktige, ikke kvaliteten på sangen.

Vi retter ekstra fokus på et lokalt repertoar av tradisjonelle bånsuller, sanger, småstubber og stev og regler for å bygge/skape/utvikle lokal tilhørighet og identitet og felleskap. Det vil utarbeides et eget hefte med sangene/reglene de lærer, og alle barna få en bok med rim og regler som en motivasjon for foresatte til å fortsette språkutviklingen hjemme. Innholdet i kurset fremmer språklig, musikalsk, motorisk, emosjonell og sosial utvikling.

Kurset er et samarbeid mellom Kulturskolen, Biblioteket og Helsestasjonen i Løten. Støttet av Innlandet fylkeskommune, Samfunnsutvikling Folkehelse.

Kontaktinfo: