Her er de aktivitetene vi har ledige plasser på nå, og litt kort info om de forskjellige tilbudene. Flere detaljer finner du på kulturskolens side her.


Barnekor

Vi synger en god blanding av nye og gamle sanger laget for barn; fra Prøysen til Mgp junior. Vi opptrer også i forskjellige sammenhenger og er opptatt av å ha det gøy sammen! Du trenger ikke å ha sunget i kor før. Alle barn fra 2.-5. trinn er velkommen!
Vi øver på ungdomsskolen torsdager kl. 17:15-18:00, så bare bli med!

Dans

Har du lyst til å lære forskjellige danser? Bli med på Hip hop, Afro beat, Funk, Urban, House, Fusion og Latin! Og ikke minst masse bra musikk og bevegelser! Deltakerne deles inn i to grupper og øver på torsdager i kulturskolens alua:
Dans 1: for elever på 1-4.trinn. kl: 16.30-17.45

Dans 2: for elever på 5-7.trinn kl: 15.45-16.30

 

Nybegynnerkurs i Løten skolekorps (gratis)

Vi starter opp nybegynnerkurs i disse dager, og dette er åpent for alle barn fra 3. trinn og oppover! Opplegget er lekbasert, og du lærer noter, rytme og puls. Du får også prøve alle instrumentene vi har, så kan du velge senere det du har lyst til å spille. Påmelding fortløpende i november og desember. Vi øver i aulaen på ungdomsskolen på mandager kl. 17:00-17:45.

 

Korpselever (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter)Korpselever junior (Foto: Jonas Jeremiassen Tomter)