Løten Kulturskole starter barnekor!

Torsdag 1. november starter Løten kulturskole opp et helt nytt tilbud, et BARNEKOR!
- Velkommen til alle sangglade barn! Bli med i barnekoret vårt!

Kulturskolens barnekor er et tilbud for alle barn som går i 2. – 5. klasse.
Koret jobber med et variert repertoar bestående av kjente barnesanger, sangleker og nyere repertoar rettet mot barn.

Vi planlegger også opptredener på forskjellige arenaer i lokalsamfunnet og egne arrangementer gjennom året, som for eksempel karneval og stasjonskonserter.


Du trenger ikke ha noen forkunnskaper for å bli med!

Det eneste som trengs er at du liker å synge sammen med andre, er motivert for å lære nye sanger og har tid til å øve hjemme.


Kulturskolen tilbyr alltid to prøvetimer når en starter på et nytt tilbud!

Om du ikke er helt sikker på om dette er noe for deg, så meld deg på og blir med to ganger. Kulturskolen tilbyr alltid to prøvetimer når en starter på et nytt tilbud.

Undervisningen består av 45 minutter i uka på torsdager fra klokken 17.15 – 18.00. Elevene møter på kulturskolens venterom og blir hentet av læreren når koret begynner.

Tid og sted

Oppstart: Torsdag 1. november. Illustrasjonsbilde fra sang i kulturskolen (foto: Jonas Jeremiassen Tomter)
Tidspunkt:
Torsdager kl 17:15 – 18:00.
Sted: Kulturskolens Aula (Løten ungdomsskole)
Pris: Kr 1 250, for 24 uker. Faktureres i april 2019

Lærer/ dirigent: Lisa Nybrott 


Påmelding

Meld deg på innen 24. oktober!
>> Link til påmeldingsskjema 


Er det noe du lurer på? 

Ikke nøl med å ta kontakt med dirigent Lisa: lisa_nybrott_@hotmail.com eller kulturskolerektor Margrete: margrete.nordmoen@loten.kommune.no, tlf 480 27 474.
 

Fagplan for Løten barnekor

Hovedmål for undervisningen: Vi ønsker å skape en trygg ramme for undervisningen der elevene kan lære nye sanger og sangleker og oppleve samhold og sangglede. Koret er et av kulturskolens breddetilbud, som bl. a. skal styrke oppvekstmiljø og tilhørighet gjennom kunst og kultur. De som trives godt i koret og har en spesiell interesse for sang, kan etter hvert søke seg inn på kulturskolens sangundervisnings-tilbud.

Organisering: Undervisningen gis som korsang, primært unisont. De som ønsker det kan også få mulighet til å synge solo, men hovedfokuset er enstemt, unison sang. Elevene vil få sceneerfaring i forbindelse med konserter og tverrfaglige prosjekter. Sangopplæringen vil være akustisk (uten mikrofon) og gehørbasert, dvs. at de lærer sangene ved å lytte til dirigenten og/eller lydopptak.

Repertoar: Sangutvalget vil variere mellom kjente og kjære barnesanger, sangleker og nyere musikk rettet mot barn. Sangtekstene vil i hovedsak være på norsk, men vi kan også prøve oss på noe engelsk.

Egenøving: Det kreves øving hjemme for å lære seg sangene utenat, vi bruker ikke tekst eller noter på opptreden/konserter.

Utstyr: Elevene oppfordres til å kjøpe en perm til sangtekster som medbringes på hver øvelse. Det er også fint å ha med en blyant og en vannflaske på hver øvelse. Elevene vil få e-post med lenker og opptak av sangene vi synger, for å lette innøvingen hjemme.

Hva man kan lære/oppleve ved å synge i Løten barnekor:

  • Lære nytt repertoar /nye sanger
  • Hvordan synge på en sunn måte / ta vare på stemmen
  • Sceneerfaring
  • Lære noen grunnleggende musikkbegreper
  • Oppleve å synge unisont med andre
  • Gehørtrening