Adresse Holengutua 110
2340 Løten
E-post
Kontaktperson Henning Søbakken
Tlf. 950 68 678
he-soeb@online.no
Web adresse
Facebook-side
Beskrivelse Musikkforeningen ble grunnlagt i 1870, og er dermed et av landets eldste janitsjarkorps. Korpset har sitt utspring som bedriftskorps for Aadals Brug Jernstøberi og mekaniske verksted. Medlemmene hadde øvelser i arbeidstida, og støperiet betalte instrumenter og dirigentlønn. Disse godene ble det imidlertid slutt på, etter at støperiet brant ned i 1928.

Vi har i dag i overkant av 50 medlemmer i alderen 15-70 år, og satser på å holde et stabilt godt nivå, både musikalsk, sosialt og organisatorisk. Vi er en gjeng med spilleglade amatører som hver torsdag møtes til tre timer med musikalsk og sosialt samvær.

I tillegg til å arrangere egne konserter, deltar vi på ulike kulturarrangementer lokalt. Dette innebærer en aktiv tilværelse med konkurranser, musikkstevner og treff med andre amatørkorps og skolekorps.

Aktivitet Deltakelsen i NM Janitsjar i Trondheim er for oss ett av årets høydepunkt! Der har vi deltatt siden midt på 1990-tallet, og vi spiller nå i 1. divisjon.

Vi øver i Løten ungdomsskole hver torsdag kl. 19:00 - 22:00.

Vi ønsker alltid flere medlemmer, så om du ønsker å begynne å spille hos oss kan du ta kontakt med formann Henning Søbakken, eller møte opp på en øvelse. Se også hjemmesiden vår for mer informasjon.
Tidspunkter Torsdager kl. 19.00 - 22.00
Sted Løten Ungdomsskole.
Egenandel Ja
Dato oppdatert 2021-11-03