Adresse Besøksadresse:
Tennisbanen ligger ved Idrettens hus, Løten Idrettspark.
Venslivegen 13, 2340 Løten.

Postadresse:
Ronald Beachell, Gutua 4 A, 2340 Løten.
E-post
Kontaktperson Ronald Beachell, tlf. 906 20 109
Web adresse
Facebook-side
Beskrivelse Tennis er en idrett som kan læres av barn uansett alder. Løten tennisklubbs trenere bruker nyeste metoder som baseres på «Play og Stay» for å lære barn å spille tennis.
Kort sagt er tennisbaner, tennisballer og racketer som klubben bruker til å lære barn tennis tilpasset barnets alder, høyde og ferdigheter. Små barn lærer for eksempel å spille tennis på små tennisbaner.

Se på informasjoner og video på:
http://www.tennisplayandstay.com/about-tennis-playplusstay/playplusstay-family.aspx
Aktivitet Løten Tennisklubb holder tennisaktiviteter til barneskole elever på Idrettsskolen hvert år.
Klubben gir folk i alle aldere muligheten til å prøve tennis gratis og få informasjon om kurs og trening på Tennisens Dag som holdes på en av første søndager i mai.

Sjekk klubbens Facebookside eller webadresse tidlig i mai for dag og tid i år.
Løten tennisklubb holder kurs for barn, familier og voksen som startes før og etter fellesferie på klubbens tennisbaner ved Idrettens Hus i Løten.
Kursene går over 5 kvelder (90 min om gangen) og hver kursgruppe har maksimum 6 deltager for å gi alle deltakere tilstrekkelig tennisinstruksjon og veiledning. Når klubbens tennisbaner er stengt om vinter er det mulig å ta tenniskurs og trene i gymsaler som klubben evt. får lov å leie hos Løten kommune.

Ta kontakt med Løten tennisklubb om muligheter. Elevene lærer grunnslagene- forhånd, bakhånd, volley og serve i løpet av kurset. Klubben låner elevene racketer på kurskveldene og stiller med tennisballer til kursene.
Klubben holder ulike kurs til nybegynner og videregående spillere.
Det er mulig å avtale privat tennisinstruksjon eller kurs som har flere eller mindre timer. Prisene for tenniskurs og medlemskap i kommende utendørssesong legges ut på klubbens nettside i april.
Tidspunkter Avtales hver sesong. Send forespørsel til klubben.
Sted Løten tennisklubbs baner ved Idrettens hus.
Egenandel Prisene legges ut på klubbens nettsider i april.
Dato oppdatert 2017-06-07