Berte S. Helgestad, Bente Hagen og Kristin Ødegård Bryhn inviterer til pyntedugnad


Pyntedag i sentrum

Tirsdag 26. november fra kl 10:00 inviteres alle som kan og vil med på pyntedag. Oppmøte er på Tusenårsplassen ved banken. Kommunen stiller med juletrær, julenek og halmbunter. Om noen har pynt de vil ta med seg er det bare fint, så lenge det passer inn i stilen «gammeldags norsk jul». Alle som er med på dugnaden inviteres med på enkel servering på Frivilligsentralen.

Næringslivet i sentrum utfordres spesielt til å pynte utenfor sine lokaler. Pyntingen må tilpasses framkommelighet og mulighetene for snøbrøyting.


Hvem har det fineste julevinduet?

Kommunen lyser også ut en konkurranse blant aktører om å ha det fineste julevinduet i sentrum. Vinneren kåres under julegateåpningen den 29. november. Jury for dette er ordfører Marte Larsen Tønseth, næringskontakt Berte S. Helgestad og leder i Løten Næringslivsforening Andres Lopez. Premien er middag for de ansatte på Mona Lisa.

 

Ønsker gamle sparker

Løten kommune ønsker gamle sparker som skal brukes til å pynte til jul. Kan leveres på Tingberg i åpningstida. Trenger du at vi henter? Ta kontakt på tlf 62 56 40 00, eller post@loten.kommune.no, eller sms til 92212894. Gamle trekasser er også av interesse. 

 

Hva skjer i adventstida?

Kommunen lager en kalender over aktiviteter knyttet til jul og advent. Vet du om noe som skal arrangeres i desember? Legg det inn i kulturkalenderen som ligger på kommunens nettside, så blir det med i vår arrangementskalender som kommer både på papir og digitalt.

Følg med og send oss også gjerne en melding på Facebook-siden vår for å gjøre oppmerksom på arrangementer vi skal bidra til å markedsføre.