Miljøuka er et samarbeidsprosjekt mellom Sirkula og eierkommunene Hamar, Stange, Ringsaker og Løten. I tillegg er Hamar Naturskole med.

Bli med! (klikk på bilde for større variant)
Bli med og skap Miljøuka!

• Bærekraftig produksjon og forbruk av mat
  • Gjenbruk, reparasjon og redesign av produkter.

Vi oppfordrer lag og foreninger samt næringsdrivende til å melde seg på med aktiviteter som kan passe inn i tema.

- Kanskje plantebytting, reparasjon av utstyr, menyer med miljøfokus, restemat eller miljøvennlig produksjon av varer, eller kurs er ideer som kan brukes?

Kanskje du, ditt lag/forening eller bedrift ønsker å vise frem hva du /dere jobber med på feltet?

Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem dette i regionens temauke for miljø. Ta kontakt med din kommune innen 1. mars.

Kontaktpersoner:

Vi lover blest og reklame for det som skjer og håper mange blir med på arrangementene som skjer denne uka!

Miljøuka starter med åpning av Gålåsholmen og Resirkula (gjenbruksbutikker) samme sted.

Klesbytting i biblioteket 23. april

Vi planlegger arrangement på Løten folkebibliotek torsdag den 23. april. Den dagen kan du levere inn klær du ikke har lyst til å bruke lenger (de må være hele og rene), og bytte inn i klær andre har levert.
Mer info kommer senere om dette.

Vi legger ut arrangementskalender for hele uka så snart den er klar. Alle er hjertelig velkommen til alle arrangementene i hele regionen!

Mer informasjon: