Velkommen til Løten

Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Nå kan du søke om støtte til næringsutvikling!

Jobber du med å realisere en idè og er i etablerings- eller utviklingsfasen har du mulighet til å søke om støtte fra næringsfondet i Løten kommune. Fristen er 1. mai.

Å stimulere til næringsutvikling er viktig for Løten kommune. Du kan søke om støtte til investeringer i bedriften og til Berte Sollerud Helgestad i Hamarregionen Utvikling er kontaktperson for ordningenbedriftsutvikling for inntil 50 000 kroner. Tiltaket det søkes støtte til skal gi sysselsettingseffekt. Søknadene prioriteres etter kommunens strategiske satsningsområder.

​Søknadsfrist for næringsstøtte er 1.mai 2017.

Søknadsskjema og vedtekter for næringsstøtte finner du her:

Ta kontakt

Har du spørsmål kan du ta kontakt med næringsavdelingen v/ Hamarregionen Utvikling,
Berte Sollerud Helgestad, berte@hamarregionen.net eller på tlf. 995 12 512.

Vi ser fram til å motta din søknad!

Sist endret: 05.04.2017