Årets TV-aksjon går til Leger uten grensers arbeid for å gi livreddende helsehjelp og medisiner til mennesker som trenger det mest. TV-aksjonen går av stabelen på NRK søndag 23. oktober. Vi trenger flere bøssebærere og sjåfører. Bli med på årets viktigste søndagstur!

Bli bøssebærer

Løten kommune trenger flere bøssebærere og sjåfører til å samle inn penger til årets TV-aksjon. Vi håper alle som er interesserte kan logge seg inn og registrere seg som bøssebærere i Blimed-portalen.

Bli bøssebærer - klikk her

Om årets TV-aksjon

Millioner av mennesker venter på å bli behandlet av en lege. For mange står det om livet, men tilgang til helsehjelp er ingen selvfølge.

Årets TV-aksjon skal gå til å forebygge og behandle sykdommer som rammer mennesker på tvers av landegrenser, uavhengig av etnisitet, seksuell orientering, religion, politisk ståsted, alder og kjønn.

Gjennom årets TV-aksjon skal Leger Uten Grenser bidra til å forebygge epidemier og behandle kjente og ukjente sykdommer i fire land: Bangladesh, Den sentralafrikanske republikk, Den demokratiske republikken Kongo og Sierra Leone.

Les mer om TV-aksjonen her

Årets TV-aksjon kommunekomite i Løten består av et medlem fra alle partier som er representert i kommunestyret. Leder i kommunekomiteen er Christen Engeloug (Sp).