Edvard på Engelaug 

Edvard på Engelaug spilles ute på Engelaug hvor Edvard Munch ble født. Stykket er det tredje i rekken om Munchs tid på Hedmarken og tar oss med til Ådalsbruk der nitten år gamle Edvard er på sommerferie. Han er jevnt ute med skisseblokka og tegner det han ser. I dette syngespillet, som like mye er en kunstutstilling, får vi se de 18 tegningene Edvard produserte på Engelaug sommeren 1882. 

Folk i gamle klær med en maler med lerretet under armen

  • Sted: Engelaug østre, Ådalsbruk
  • Tid: 10. og 11.juni kl. 15.00.
  • Parkering på Klevfos industrimuseum. 10 minutters gange til gården

Billetter til Edvard på Engelaug finnes her

Sirena og Byttingen

Få med deg verdenspremieren på "Sirena og Byttingen", et spektakulært friluftsteater på Budor. I forestillingen møter du huldrefigurene Sirena og Byttingen, fostermor Astrid og hennes to ektefødte sønner, huldrekongen og en rekke mytiske vesener. Hvis du liker historier om gammel folketro, eventyr eller avatarer er dette forestillingen for deg. Forestillingen er en blanding av sirkus, teater og dans og spilles i Koiedalen på Budor kl. 23.00! 

to skuespilligere med ansiktsmaling

  • Sted: Koiedalen på Budor
  • Tid: 15. juni (utsolgt), 16. juni, 17.juni og 24.juni kl. 23.00

Billetter til Sirena og Byttingen finner du her

Mattisrud sammarstid 

Er du nysgjerrig på hvordan et småbrukarliv var på en liten plass på 1800/1900-tallet? Ta turen til Mattisrud og opplev "Mattisrud sammarstid". Her stifter du bekjentskap med mor, far og unga deres. Vi følger dem gjennom ei uke og arbeidsoppgaver på bruket.  Her måtte ungene bidra med å gjete kyrne og lage fløte og rømme, for far var borte på arbeid hele uka. 

Mann og kone som leier foran barna sine

  • Sted: Mattisrud, Budorvegen 890, 2340 Løten
  • Tid: 30.juni kl. 12.00, 1.juli kl. 16.00 og 2.juli kl. 13.00

Billetter bestilles på mattisrud@gmail.com eller kjøpes på Sommer i sentrum 24.juni.