Innbyggere som trenger koronasertifikat til sommeren oppfordres til å planlegge vaksinering så snart som mulig.

I sommer - feriestengt 1.- 7. juli

Koronavaksineringen i Stangehallen vil være åpent for timebestilling og drop-in hver torsdag mellom kl. 12.00-14.00 og kl. 15.00-18.00, med unntak av i uke 27 og 28. Fra og med uke 29 vil vaksinetilbudet i Stangehallen være på onsdager i stedet for torsdager.

Kommunene Hamar, Stange og Løten samarbeider om vaksinering i Stangehallen.

Koronavaksineringen tar sommerferie i uke 27 og 28. Vi vaksinerer som vanlig i uke 25 og 26, så personer som vet at de trenger vaksine fordi de for eksempel skal ut og reise bør sørge for å ta vaksinen de ukene. 

Bestill time her:

Digital timebestilling

Du kan også bestille time ved å ringe vaksinetelefonen: 404 03 101
(hverdager 9-11 og 12-14). Telefonen er stengt i uke 27 og 28.

Koronasertifikat

Alle restriksjonene knyttet til korona og innreise til Norge er opphevet. Det er nå samme regler som før koronapandemien. Det er fortsatt andre land som har regler ved innreise, og det er viktig å sette seg inn i hvilke regler som gjelder i det landet en skal reise til. 

Du kan gå til Re-open EU for å se hva som gjelder i de andre europeiske landene. Du kan også laste ned UDs app Reiseklar. 

Les mer om reiser til utlandet hos UD

På nettsiden til Helsenorge kan alle sjekke status på sitt koronasertifikat, både innenlands og til bruk ved grensepasseringer i EU og EØS. Innbyggerservice i rådhuset kan hjelpe til med å skrive ut koronasertfikat hvis du selv ikke kan logge på Helsenorge.no.

Les mer om koronasertifikat her

Se også vår side om koronavaksinering her