1,2 prosent økning!

Statistisk sentralbyrå publiserte i dag folketallene for 2021, Løten hadde en økning  på ca. 1,2 %. Bak dette viser det seg både hyggelige fødselstall, og ikke minst en positiv innflytting. Det er mange som har valgt å bosette seg her i løpet av 2021, og det er veldig hyggelig! Jeg ønsker alle hjertelig velkommen! I løpet av senere tid har det vært en rekordstor boligbygging med varierte boligtyper her, og jeg tipper det har gjort det lettere for flere å finne seg et sted som passer for seg.  

Samles med barna hver torsdag

I dag tok ordføreren seg en tur til knøttetreffet hos Løten Frivilligsentral for å hilse på noen av småbarnsforeldrene i kommunen. Der var det god stemning, med litt prat over lekematta.
-Vi flyttet hit for to år siden og synes dette er et godt tilbud, forteller Ida Nybø Gangeskar. Hun har med seg lille Jonas på rundt et halvt år. Det er flott med et slikt lavterskel tilbud hvor man bare kan komme og slå seg ned og ha det hyggelig sammen med andre foreldre med små barn.

Noen av foreldrene ble også kjent i barselgrupper ved helsestasjonen. Barna krabber og åler seg rundt på lekematta, mens de pludrer og utforsker nye leker og blir kjent med hverandre. Knøttetreffet foregår hver torsdag kl. 11-13, og Trine Fjelstad Kazemba ønsker velkommen til andre som også vil være med. –Nå har vi også fått større plass til disse treffene, så barna kan boltre seg skikkelig!