Når Rokosjøens venner og Løten kommune inviterer til Isfest blir det blant annet konsert, kunstløpshow, ishockeykamp, badstue, isbading og selvfølgelig mulighet til å gå på ski, skøyter eller ta seg en sparktur i fakkel-opplyse traséer.

- Rokosjøens venner legger ned en stor dugnadsinnsats for å skape et vinteraktivitetstilbud på Rokosjøen, og dette feirer vi med Isfest 11. februar, sier kulturrådgiver Hanne Mette Walhovd Paulsen.

Flere hundre meldte seg interesserte på Facebook dagen arrangementet ble lagt ut, og arrangørene er svært spente på hvor mange som kommer til å møte opp.
-    Det ser ut til å bli mange! Ta gjerne kontakt om du ønsker å hjelpe til med noe under selve arrangementet, sier Walhovd Paulsen.

Grillene er varme fra kl. 16-18. Ta med egen grillmat, så spanderer arrangørene solbærtoddy. Bevergruppa og småspeiderne i Løten speidergruppe stiller med kniver og pinnebrøddeig så du kan lage deg en klassiker på bålet. Barnas turlag Løten har med truger som du kan prøve i snøen. Fra klokken 14 så sørger Jan Arild Lerudsmoen for at pilkehullene er klare – ta med pilkeutstyr og prøv fiskelykken!

-    Evald Fjærgård er konferansier og har trommet sammen mange flinke artister. Gled deg til å høre Magnhild Korsvik, Ole Gjøstøl, Anna Rømoen Olsen, Ida Sveen, Helene Fjærgård, Anneli Opsahl og Celine Nysveen. Kanskje blir det noen overraskende aktiviteter også, frister Walhovd Paulsen.

Ordfører Marte Larsen Tønseth åpner festen kl. 16.00 før Storhamar kunstløp har kunstløpshow. Du så dem kanskje på tv fra Idrettsgallasendingen fra Hamar? Etter isdansen blir det oppvisningskamp med jenter 16 på Storhamar hockey. Er du rutinert isbader, eller har du lyst til å prøve noe nytt? Badstua til Spreke opplevelser er åpen for gratis drop-in.

- Vi håper mange vil prøve det nye badstue-tilbudet vårt i Haverbekkvika. Ta med badetøy og håndkle, og skrive deg på liste på badstueveggen når du kommer for å sikre deg en plass, sier Emilie Westli Andersen i Spreke opplevelser.
Om du har lyst til å fortsette festen klokken 20 kan du ta turen til pubkveld på Rokosjøen camping.

-Vi håper å se deg på Rokosjøen denne lørdagen. Husk å ta med grillmat, kopper, sitteunderlag, badetøy, hodelykt, håndkle, skøyter og ski for den ultimate isfest-opplevelsen, avslutter Walhovd Paulsen.