Løten kommune har stadig behov for nye fritidskontakter for barn, unge og voksne. Kanskje det er noe for deg?

Hva gjør en fritidskontakt?

Å være fritidskontakt er både meningsfullt og spennende.  Du vil få muligheten til å bistå en eller flere personer i deres fritid, og bidra til å gi den innhold og mening.

Som fritidskontakt jobber du oftest individuelt, men det kan også være i en gruppe.

Brukerne er både barn, ungdom og voksne med ulike utfordringer sosialt eller i tilknytning til sitt funksjonsnivå, med behov for bistand til økt aktivitet på fritiden.

Du trenger ingen spesiell faglig bakgrunn, opplæring og oppfølging får du av oss. Du bør være sosialt engasjert og like å finne på aktiviteter og finner glede i å hjelpe andre mennesker. For å skape stabilitet for brukeren er det en stor fordel om du kan binde deg over en lengre periode. Du må være fylt 18 år. Det er en fordel med førerkort, da de fleste oppdrag krever det.  De som søker vil bli kontaktet for informasjon og intervju.

Dette ønsker vi av deg

• Du ønsker å bidra til en meningsfylt for barn, unge og voksne
  • Du vil bidra til at andre kan delta i kultur- og fritidsaktiviteter
  • Du må ha fylt 18 år, og helst kunne binde deg for oppdrag for minst ett år
  • Du må ha godt humør, evne til å motivere og samtidig sette grenser

Vi kan tilby

• Oppdrag fra 8 timer per måned
  • Arbeidsavtale og lønn etter kommunens satser
  • Veiledning og faglig støtte

Noe for deg?

Er dette noe for deg, så ta kontakt med tildelingsteamet for en uforpliktende samtale:
 416 91 889, eller send oss en epost:
 tildelingsteam@loten.kommune.no

Du kan også fylle ut et søknadsskjema og sende til oss:

Bli fritidskontakt (PDF, 67KB)

Skjema sendes til Tildelingsteamet, Sykehusvegen 10, 2340 Løten.