Min sideInnlogging via ID-porten

Innlogging skjer via ID-porten (Bank ID, MINID etc.) som er en sikker felles påloggingsløsning fra det statlige DIFI. I tillegg er Folkeregisteret integrert for visning av utvalgt informasjon om hver person. Det du kan se når du logger deg inn er kun det som er knyttet til deg. Ingen andre har tilgang til dine data.

Her finner du Min side

www.loten.kommune.no/minside

Dette finner du på Min side

Mine fakturaer:
Her finner du mottatte regninger fra kommunen mange år tilbake i tid.
Det er den personen i husstanden som står som fakturamottaker overfor kommunen som kan se mottatte regninger og status på disse.

Se også informasjon om kommunale avgifter

Mine eiendommer

Her finner du informasjon knyttet til eiendommer du eier eller er medeier i. Under dette punktet finner du flere tema: Eiendomsareal, Heftelser, Vann og avløpstilknytning, Eiendomsavgifter, Eiendomsskatt (takst og avgift), Vannforbruk forrige kalenderår, Feiing og tilsyn (tidspunkter), samt kart over eiendommen.

Barnehageportalen

Når du er innlogget på Min side, vil du også være direkte innlogget i barnehageportalen, som er et administrasjonssystem for barnehageplasser.

I tillegg ligger alle skjemaer og tjenester i kommunen lett tilgjengelig fra siden.

Enkel tilgang til statlige tjenesteportaler på Min side

Via Min side er det også enkelt å gå videre til de statlige tjenesteportalene uten å måtte logge seg inn på nytt. AltInn, Difi, Skatteetaten, Husbanken og NAV tilbyr direkte innlogging. I tillegg kan du også gå videre til Min helse og Statens vegvesen, samt de digitale postkassene Digipost og Eboks.

Min side