Tomtene ligger i tilknytning til etablert boligområde på Ådalsbruk, med kort veg til barnehager, skole, nærbutikk og idrettsanlegg. Klevfos Industrimuseum ligger også i gå-avstand, og noen steinkast unna ligger stedet der Edvard Munch ble født! Det er gode muligheter for en aktiv fritid, med turstier, ballbaner og gang og sykkelstier som knytter Ådalsbruk både til Løten sentrum og regionale sykkelveger.

Ønsker du å kjøpe en av tomtene?

Ta kontakt med Løten kommune v/Odd Kirkeby på tlf. 62 56 40 43, odd.kirkeby@loten.kommune.no

Pris: Kr. 400 pr m2 tomt.

Salgsstart var fredag 22. september

Vi følger disse retningslinjene for salget:

1. Reservasjonstid: 14 dager
  2. En tomt per kunde
  3. Eneboligtomtene forbeholdes private kunder, det vil si i første omgang selges Slipervegen 10-22 kun til private kunder. Slipervegen 2-8 kan også selges til utbyggere

Det er førstemann til mølla som gjelder, så vær rask om du har sett deg ut den tomten du ønsker.

Se mer teknisk informasjon (areal etc) og beskrivelser av tomtene her

Se vår Finn-annonse med flere bilder her

Dronebilde over Ådalsbruk. Foto: FlyBy Media