Vi lover god og variert underholdning for store og små annenhver lørdag gjennom hele sommeren. Møt opp – dette Arrangementsbilde for salgsdagen 13. juniblir gøy! sier kulturrådgiver i Løten kommune og «Sommer i sentrum»-ansvarlig, Hanne Mette Walhovd Paulsen. Hun forteller også at kommunen har vurdert dette opp mot koronasituasjonen, men oppfordrer alle til å følge smittevernregler.

Ting begynner heldigvis å åpne opp igjen og vi beveger oss sakte, men sikkert i retning av det normale. Folk er utsultet på underholdning og happenings, og aldri før har butikkene i Løten trengt oss mer enn nå.

Alle lørdagsarrangementene ligger på Løten kommune sin Facebook-side. Se mer utfyllende og oppdatert program der.

Programmet for Sommer i sentrum 2020:


11. juli: Gratis konsert med Trond Svendsen, loppemarked og "Ville vesten-dag"

Konserten med Trond Svendsen blir på Nærstasjonen.
Og det blir Ville Vesten-stemning med ponnyridning, lassokasting, pil- og bueskyting, hesteskokasting og salg av cowboy- og skyteutstyr i regi av Scandinavian Shooters og Quantrill Raiders fra Løten.


25. juli: Loppemarked + Veterandag med to- og firehjulinger i regi av Oljeskvætten.


8. august: Folkehelsedag med personlig trener Sølve Sundrehagen

Sølve Sundrehagen er helsecoach og gruppetreningsproff (sjekk ut "solvesundrehagen" på Insta og Facebook). Han er innleid gjesteinstruktør på Family Sports Club. Her blir det fellestrening ute for alle som vil! Denne dagen vil du også bli kjent med ulike trenings- og helsetilbud i Løten - alt fra idrett, aktivitet og kosthold til coaching, behandling og velvære. Besøk ulike stands og delta på spennende aktiviteter og foredrag.

 

Velkommen til Sommer i sentrum 2020
Velkommen til Sommer i sentrum 2020