Mosjømarka er et av Løtens fine turområder! Foto: Ole Lien

Toppostene for 2017 er klare fra 1. mai og vil stå ute til og med 1. oktober 

Morten Berntsen i Hamar og Hedemarken turistforening Løten har planlagt og satt ut postene, som består av noen kjente og noen nye turmål. Han forteller at det er poster både i nærmiljø og på fjellet eller i utmark. Turene har forskjellige lengder, fra1,9 km til den lengste på ca 7,6 km. Alle turene kan også kombineres med forlengelser på tilknyttede stier om du vil ha lengre turer også. Postene i høyden er klare rundt 1. juni.

Brosjyrer med 10 topposter

Se brosjyren her

Turbrosjyrene inneholder kart og beskrivelser av alle turene, og de er gratis. Du kan klippe for hver post i brosjyren, eller du kan benytte en egen app, DNT SjekkUT.

Brosjyrene deles ut i alle barnehager og skoler, og i tillegg kan du hente deg eksemplarer av både Løten, Stange, Hamar og Barn fra Jønsrud barnehage på tur (Foto: Jønsrud barnehage) Ringsaker sine turbrosjyrer i servicekontoret, på biblioteket og hos turist- og servicebedrifter i kommunen.

Morten Berntsen oppfordrer alle til å klippe på postene, og levere inn kortene etter endt sesong. Har du klippet på alle postene er du med i trekning av premie.

Kortet sendes inn eller leveres til Løten kommunes servicekontor innen 6. oktober 2017. Løten kommune, Postboks 113, 2341 Løten. Merkes "Topposter 2017".

Deltakerpremier til barn og unge

Barn og unge t.o.m.16 år som har tatt minimum 6 poster, får et dagsbesøk i Ankerskogen svømmehall. Gaven kan hentes i Servicekontoret fra og med 7. august mot innlevering av turkortet med klipp. 

I tillegg er det i 2017 innført en ekstra premiering for de mellom 0-12 år: 
- Har du gått 3 turer eller mer, er du med i trekningen av en premie fra Barnas Turlag. Vinnerne blir kontaktet.

Kontaktinformasjon toppostene:

HHT Løten krets v/ Morten Berntsen, morten.berntsen@gmail.com tlf. 970 07 880.
Trenger du andre og mer detaljerte kart over områdene noen til salgs i Servicekontoret, eller besøk HHT sin butikk ved Østre torg i Hamar.