Deltakerpremien får du ved å levere inn kartbrosjyren med klippene, eller ved å vise fram klippene i appen DnT Sjekk Ut ved henvendelse i servicekontoret i Løten.

Denne deltakerpremien gjelder for barn og unge t.o.m. 16 år, og man må ha tatt minst 6 av 10 poster for å få deltakerpremie.

Topposter i Løten
Andre deltakerpremier

Er du mellom 0-12 år er du også med i trekning av premier fra Barnas Turlag dersom du går 3 turer eller mer.

I tillegg er de som sender inn kortet eller har kvittert i appen med i en trekning av deltakerpremier. Trekningen skjer på en hyggekveld torsdag 26. oktober kl. 18.30 på skytterhuset i Løten.

Kortene leveres til kommunens servicekontor eller sendes til Løten kommune, Postboks 113, 2341 Løten, Merkes "Topposter 2017". Senest 6. oktober. De som bruker appen registreres automatisk.

Toppostene står ut fram til og med 1. oktober, så det er ikke for sent å ta poster ennå!

Her finner du mer om 10 topposter i Løten.