Varslingssystem i Hamar, Stange, Løten og Ringsaker kommune:

Vi har innført et varslingssystem for å kunne nå innbyggerne raskt med viktige meldinger primært angående hendelser for Vann og avløp. Varslingen skjer ved SMS til mobiltelefon og automatisert talemelding til fasttelefon.

Varsel vil sendes ved kokevarsel for drikkevann, vannavslag eller andre viktige hendelser.


1881 som nummerbase

Systemet heter Varsling 24 og er integrert med et kartsystem, som gjør at kommunen raskt kan varsle alle som bor i et geografisk område. Systemet henter opp telefonnummer til alle personer og bedrifter som er oppført hos nummeropplysningen 1881 med gjeldende adresse, eller oppført på hjemmesiden www.varslemeg.no.

Både mobiltelefon og fasttelefon kan få varsel.


Varslemeg.no

På nettsiden www.varslemeg.no og under kapittelet Tilleggsoppføring, kan du som innbygger selv kontrollere og endre hvilken eiendom du mottar varsel for til ditt mobil telefonnummer.

Klikk på "Legg til ditt telefonnummer" for innlogging med PIN kode. (PIN kode mottas på sms under innlogging).Varsel for flere adresser

Ønsker du å motta varsel for hendelser ved andre enn din egen bostedsadresse, for eksempel for barn i studentbolig, dine foreldres bolig eller en fritidseiendom? Da kan du også fritt gjøre en Tilleggsoppføring for ditt telefonnummer som beskrevet ovenfor.


NB! Varsel kan bare sendes for adresser i kommuner som bruker systemet Varsling 24. Du må selv sjekke med den respektive kommune om de har systemet Varsling 24.