Velkommen til Løten


Løten er en aktiv kommune med et hyggelig sentrum, midt mellom Hamar og Elverum. Edvard Munch er født i Løten, og vi inviterer både til Munch-senteret, Munch-stien og fotopunktet ved fødestedet. Vi har et rikt fritidstilbud, og er en kommune i vekst. Velkommen!

Tlf  ♦  Se våre ledige tomter her Krisehjelp

Velkomstgruppa Løten

Kommunens velkomstgruppe er dannet av løtensokninger som har en ting til felles: de er stolte av og glade i bygda si! Ingen av medlemmene er ansatt i kommunen, men gjør arbeidet som en dugnadsinnsats.

Målet for velkomstgruppa er å bidra til at nyinnflyttere til bygda blir ønsket velkommen og få litt informasjon om hva Løten har å tilby. Vi håper de kan finne kontaktpersoner både blant løtensokninger som har bodd i bygda ei stund, men også like viktig at nyinnflyttere finner andre i samme situasjon og knytter vennskap!
Dette har vi en rekke eksempler på!

Velkomsttreff for nye innbyggere
Og velkomsttreffet vårt er også en flott anledning for bygdas ordfører til å treffe de nyinnflyttende!
Alle som kommer flyttende til Løten vil ca en måneds tid etter meldt innflytting få et velkomstbrev fra ordfører og leder av velkomstgruppa. I tillegg til å bli ønsket velkommen, inneholder også brevet litt informasjon om bygda, samt et tilbud om en velkomstperm som gruppa har laget.
Velkomstpermen inneholder informasjon om lag og foreninger, fritidstilbud, informasjon om kommunen etc.

To ganger pr år inviterer gruppa til et velkomsttreff for nyinnflyttere. Her får de som har flyttet inn siden forrige treff et tilbud om å komme til kommunestyresalen for å møte ordfører, få litt informasjon om Løten, og ikke minst møte andre innflyttere over en kopp kaffe. Alle barn får tilbud om en egen ”kinoforestilling” med barnefilm i kinoen.

Velkomstgruppa består av disse engasjerte Løtensokningene:

Marte Larsen Tønseth
By, 2345 Ådalsbruk, tlf. 905 49 707
marte.l.tonseth@gmail.com

Gotmar Rustad         
Grinderengsletta 6, 2340 Løten, tlf. 62 59 12 19 / 901 89 905
gotmar@online.no

Nils Th. (Basse) Vasaasen
Jønsberg, 2340 Løten, tlf. 62 59 10 07 / 930 43428
basse@vasaasen.no


 

Sist endret: 23.09.2013
|
|
|