Alt er lekbetont slik at det skal bidra til å gi barna varig idrettsglede.

Idrettskolen følger skoleåret og har ukentlige treff på onsdager. Hver idrett går over noen uker, med kvalifiserte trenere og alderstilpassede aktiviteter som vil foregå inne og ute. Idrettsskolen er for barn fra 1.-4. trinn, og er et samarbeid mellom Løten Idrettsråd og Løten kommune. 

Gjennom året blir barna kjent med mange forskjellige idretter: Friidrett, fotball, håndball, barnas turlag, ballspill, skileik, skøyter og orientering.

Program for skoleåret 2023/2024

» Programmet for Idrettsskolen 2023/2024 kan du se her. (PDF, 79KB)

Starttidspunkt

Vi starter opp 20. september 2023. Alle påmeldte får beskjed på e-post i forkant om oppmøte og utstyr. 

Oppmøte og utstyr

I forkant av hver nye aktivitet får dere beskjed på epost om oppmøte og utstyr. Endringer i programmet kan forekomme, og beskjed blir gitt i forkant.

Mange lurer på hvor mye som må kjøpes av utstyr. Vårt mål er at barna skal ha det gøy uten for store utgifter.  Lett bevegelig tøy og joggesko er nok til innebruk. Det eneste vi krever er at inneskoene er rene - bruk ikke  samme sko inne som du bruker ute. 

Vi regner med at de fleste har ski/skøyter. Dersom du ikke har – kjenner du kanskje noen du kan låne av eller så kan du låne utstyr på BUA Løten som du finner i Dalstuvegen 19

Pris

Prisen er kr. 380 for året 2023/2024.
Vi har søskenmoderasjon, som er 50 % fra og med barn nr. 2.
Alle barn blir automatisk forsikret til, fra og under trening. 

Påmelding

Informasjonen vi spør etter i påmeldingen er blant annet telefonnummer og epost-adresse som vi bruker videre i kommunikasjon med foresatte. I påmeldingen ber vi også om frivillig samtykke til å ta bilder av barna til bruk i informasjon om idrettsskolen.

Påmeldingsskjema

Påmeldingen for 2023/2024 er avsluttet!