Grafisk profil og logo

I 2009 tok Løten kommune i bruk en profil med utgangspunkt i viktige kjennetegn ved Løtensamfunnet. Det ble laget en Løtens linje, sammensatt av elementer fra både natur, kultur og historie. Her ser vi orienteringsløperen, traktoren, toget, turneren og fluefiskeren ved Rokosjøen. Vi ser en som kjører på skateboard, pipa på Klevfos industrimuseum, lyset hos Løiten lys, skiløperen og slalåm-kjøreren på Budor.

Bruk av vår profil og kommunevåpen finner du retningslinjer for i vår profilhåndbok. 

Last ned profilhåndboka her (PDF, 3MB)


Logo og bruk av kommunevåpen

Logo til bruk etter avtale finner du i vårt bildearkiv (se link nede på denne siden). Vi ber deg sette deg inn i reglene for bruk av logo/ kommunevåpen før ev bruk. 

Reglement for bruk av kommunevåpen (PDF, 198KB)


Bilder fra Løten - se vårt bildearkiv

Løten kommune har et bildearkiv i nettløsningen Imageshop med bilder fra forskjellige steder og aktiviteter i Løten. Bildene kan fritt lastes ned og brukes i forskjellige sammenhenger, etter å ha godkjent våre retningslinjer.

Retningslinjer for bruk av bildene

Fotografiene kan uten kostnad benyttes til profilering av aktiviteter og tilbud i kommunen/Hamarregionen på en positiv måte når følgende betingelser er oppfylt:

Fotograf, alternativt kommune, skal krediteres ved bruk av bildene. Eks: Foto: Løten kommune el. FOTO: Jens Haugen.
 
Krediteringen skal som hovedregel skje på selve bildet, rett under bildet eller i umiddelbar nærhet til bildet. Krediteringen kan gjøres via mouse-over funksjon på websider og i applikasjoner der dette er mer hensiktsmessig. Øvrig plassering av kreditering, der ikke noe av dette passer, kan avtales spesielt.
 
Det kan gjøres endringer i form av utsnitt av fotografiene. Fotografiene må ikke endres eller gjengis på en måte som gjør at Hamarregionens anseelse blir krenket.
 
Fotografiene må ikke lånes ut, selges, overleveres eller på annen måte overdras til andre uten vårt samtykke.
NB! Ved manglende kreditering og/eller misbruk av våre bilder, mister du tilgang til fotobanken.

Se vårt bildearkiv på nett