Sang/Barnekor/Sanggruppe

På sangtime lærer du en sunn stemmebruk som gjør at stemmen ikke setter grenser for deg og hva du vil synge, du får prøve deg på mange ulike sjangere og du får trening i å opptre foran folk (hvis du vil!). Undervisningen vil foregå på Løten kulturskole.
Sanglærer Solveig Jaziri (vikar for Lisa Nybrott) underviser både individuelle timer, grupper og kor.

Anbefalt startalder for individuell sangundervisning er 5. trinn. Fra 2.- 4. trinn anbefaler vi gruppeundervisning/barnekor. I barnekoret/gruppe synges det en god blanding av gamle og nyere sanger laget for barn, alt fra Prøysen til MgpJr., sangleker og vi opptrer på f.eks. julegrantenning, pultost og akevitt, helsetunet og har det veldig gøy sammen. Er du for voksen for barnekoret, kan du søke sang i kulturskolen. Tilbudet i barnekor/sanggruppe starter opp kun dersom det er nok søkere.
Undervisningen vil foregå på Løten kulturskole.

Sanglærer Solveig Jaziri (vikar for Lisa Nybrott) underviser både individuelle timer, grupper og kor.
Anbefalt startalder for individuell sangundervisning er: 5. trinn. 

 

Treblåseinstrumenter

Løten kulturskole har tilbud på fleste treblåseinstrumenter. De som starter på treblåseinstrumenter skal også spille i skolekorpset. Som en av få skoler i Norge har Løten kulturskole også undervisningstilbud på obo, og fra høsten starter et tilbud om undervisning på oboer for barn.  Undervisningen på treblåsere foregår i kulturskolen sine lokaler eller det er også mulighet til å få undervisning i SFO tiden rundt på barneskolene i Løten. 

Lærer er Jon Fredrik Hjemli
Treblåseinstrumenter: fløyte, obo, klarinett, saksofon. Anbefalt startalder er 3. trinn.

Messinginstrumenter

Vil du spille trompet eller kanskje har du mere lyst til å spille en stor tuba. Kanskje du velger noe i midten som en baryton eller et valthorn. Vi har tilbud på alle messinginstrumenter. Alle elever som starter på messinginstrumenter skal også spille i skolekorpset.  Undervisningen foregår i kulturskolen sine lokaler eller rundt på barneskolene i SFO tiden. Lærere er Krzysztof Szostak og Ola Røndahl

Messinginstrumenter: trompet, trombone, baryton, horn, tuba,valthorn. Anbefalt startalder er 3. trinn.

 

Piano 

Pianoundervisningen foregår på ungdomskolen.
Anbefalt startalder er 3. trinn, men man kan starte fra 6 år dersom motivasjonen er tilstede (be om en prøvetime). Lærer: Nelson Lee.

Keyboard

Instrument: Keyboard. Anbefalt startalder er 2. trinn.

Gitar, bassgitar og band

Vi tilby individuell undervisning på gitar/bassgitar, samt spilling i band. Undervisningen foregår på Løten ungdomsskole.
Anbefalt startalder er 4. trinn, men man kan starte tidligere dersom motivasjonen er tilstede (be om en prøvetime). 

Slagverk

Slagverkinstrumenter er en utrolig allsidig gruppe. Elevene lærer alt fra melodisk til trommesett. Det er anbefalt at man starter i korpset når man er slagverkelev i kulturskolen.
Anbefalt startalder er 3. trinn. 

Strykeinstrumenter (fiolin, bratsj, cello)

Løten kulturskole tilbyr undervisning på alle strykeinstrumenter. Spilletimene forgår i Løten kulturskole sine lokaler. Samspilltilbudet til strykeinstrumentelevene er HEBU (Hedmarken barne- og ungdomsorkester) som er et strykeorkester for alle kulturskolene på Hedmarken.
Anbefalt startalder er 3. trinn, men man kan starte fra 6 år dersom motivasjonen er tilstede (be om en prøvetime).  

Løten skolekorps

Løten skolekorps er en selvstendig frivillig organisasjon med nært samarbeid med Løten kulturskole. Elevene innen blåseinstrumenter i kulturskolen blir med som en del av korpset.
Aldersgruppe: Fra 3. eller 4. trinn til 18 år. 

Priser og ansatte