Se alle turene du kan ta i Løten her

På UT.no finner du en god oversikt som tar deg til mange forskjellige steder, med kartvisninger og beskrivelser. 

Se alle turene du kan ta i Løten her (ut.no)

10 turposter til flotte turopplevelser!

Hver vår lanseres nye turposter, som er forslag på fine turer du kan ta i Løten. Kom innom servicekontoret eller en av bedriftene i Løten og hent brosjyre med oversikt over turene. Alle turene finner du også i UT.no nettside og app, hvor du også kan digitalt "klippe" på postene du har besøkt. Det er også premier for barn og unge som har besøkt 4 eller flere av postene. Premien er et dagskort i Ankerskogen svømmehall, og det kan hentes i servicekontoret i midten av august. 

Det er Hamar og Hedemarken Turistforening som har regien på turpostene, og her finner du oversikt over årets turposter. De er tilgjengelige fra senest 1. mai til medio oktober hvert år. 

Turposter i Løten finner du her (PDF, 1MB)

Se mer om 10 turposter her (hht.no)

Følg HHT på Facebook for flere turtips


Stolpejakten med mange turmål!

Srolpejakten er også et veldig populært aktivitetstilbud, og i Løten settes det ut stolper som du kan besøke og "klippe" digitalt i appen Stolpejakten. Det er også kartbrosjyrer med oversikt, som du kan hente på servicekontoret eller andre steder i Løten. Følg også med på Stolpejaktens Facebookside.

Nettside om Stolpejakten i Løten

Stolpejakten Løten på Facebook

40 flotte turer i Løten

I år har Hamar og Hedemarken turistforening Løten gitt ut et turhefte med 40 turforslag i Løten. Det fyller 75 år i 2022, og markerer det med å dele ut disse flotte heftene til alle som vil bli bedre kjent i Løten. Mange av turene er nyetablerte, og til hv tur hører det med fine beskrivelser og kart. Heftene får du tak i mange steder i Løten, og i servicekontoret på Tingberg. Det er bare å komme innom og forsyne seg!

Se mer om 40 turer i Løten her (hht.no)

Følg HHT Løten på Facebook her