Hva slags utstyr kan du låne?

På BUA kan du låne fritidsutstyr som er typisk for sesongen; sommer og vår-sesongen har for eksempel sykler, sparkesykler, rulleskøyter, park-artikler, kubb, supbrett, packraft (liten, oppblåsbar båt), hengekøyer, telt, tursko, soveposer, liggeunderlag, stormkjøkken, hodelykt, frisbeegolf (mål) og frisbee`er, kajakker, redningsvester og padlevester, diverse sykkelhjelmer og hjelmer, lavvo (og lavvobunn). Til høsten og vinteren blir det blant annet ski, skøyter, truger, alpinutstyr (hjelm, sko og ski), kickspark og andre ting som hører den årstiden til. 

Her finner du oversikt over utstyret vårt

Du trenger å opprette en bruker for å låne utstyr: 

Før du kan låne utstyr må du registrere deg som låntaker. Gjør gjerne dette på forhånd, så går det fortere å låne når du kommer til oss. 

Opprett låneprofil her

Er du mindreårig må en myndig person (fylt 18 år) opprette en låneprofil og stå som ansvarlig låntaker, og du kan bruke låneprofilen som medlåntaker/ bruker.

BUA-ordningen

BUA står for Barn, unge og aktivitet, og er en nasjonal stiftelse som skal gjøre det enklere for kommuner og frivillige organisasjoner å drive utlån av sport- og friluftsutstyr i kommunene. Se mer om BUA-ordningen her.

Daglig leder i BUA Løten er ansatt gjennom Løten kommune, og organisert under området Oppvekst i Løten kommune.