Malte Winje skal være rektor i Margrete Nordmoens fravær. Hun har fått ett års permisjon for å fullføre masterutdanningen sin som utøvende musiker folkemusikk ved Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. 

Winje har jobbet som fiolinlærer i 15 % stilling i Løten kommune siden 2013. Han er utdannet i bratsj og har en mastergrad i musikkvitenskap. Sin største stillingsprosent har han hatt i Stange kulturskole, men han har samtidig jobbet i både Hamar og Løtens kulturskoler. Har har også ett år som rektorvikar i Stange kulturskole bak seg. 

- Det funket ganske bra. I fjor begynte jeg å ta ut AFP, men det var ren lyst til å jobbe litt mer som gjorde at jeg tok denne jobben, smiler Malte. 

Ledige plasser

Kulturskolen hadde sin hovedsøknadsfrist i juni og opptak er nå foretatt. Det er flere ledige plasser og det er løpende opptak, så det er mulig å sende inn en søknad hvis du ønsker å spille en av følgende instrumenter:

  • Fiolin
  • Akustisk gitar
  • Messingblås (trompet/kornett, tuba og trombone)
  • Treblås (klarinett, saksofon)

Kulturskolen samarbeider med Løten skolekorps og Hedmark barne- og ungdomsorkester. Blåserne kan øve samspill med skolekorpset, mens strykerne får tilbud om å øve med orkesteret på Hamar. 

Mer om kulturskolen

Ola Røndahl vil ha ansvaret for Den kulturelle skolesekken og Den kulturelle spaserstokken i Nordmoens fravær. 

Lurer du på hvor kulturskolen holder til? Du finner dem i Løten ungdomsskoles gamle aula. Hovedinngangen til Kulturskolen er på nordøstsiden av bygget, mot parkeringsplassen til Rema 1000. 

Løten kulturskole sine egne sider