Torsdag 18. april ble det arrangert hobbydag på Lund skole. Elevene har lenge ønsket seg en hobbydag, der de kunne få muligheten til å drive med og vise frem hobbyen sin for de andre elevene. Elevene hadde forberedt seg godt og laget plakater for å presentere hobbyen sin, og møtte spente opp på skolen. Elevene hadde med seg gymbager og PC-skjermer og det de ellers trengte for å utøve hobbyen sin.

- Det var mye aktivitet gjennom hele dagen, og blide og fornøyde unger var å se overalt, sier Mari Josefine Ådnøy på Lund skole. 

Aktiviteter som fotball, håndball og turn foregikk i ballbingene og i gymsalen, og musikk, forming og leker og spill foregikk på de ulike klasserommene. Mange av elevene har også gaming som hobby, og det ble rigget opp skjermer og konsoller og strekt metervis med strømkabler. Skolen har også fått en egen «Beauty-salong» som ble hyppig besøkt av de andre elevene gjennom hele dagen, hvor det var mulig å bestille time til både sminke, hår og negler. Ute i skolegården hadde skolen fått besøk av flere firbeinte, da flere av elevene har hund som sin hobby.

ei jente som sminker ei anna

6. trinn, som har mat og helse dette skoleåret, har også jobbet hardt med å lage og servere suppe og sveler til de over 100 elevene og lærerne ved skolen.

- Dette var en morsom og annerledes dag på Lund skole hvor elevene opplever både glede, mestring og elevmedvirkning, avslutter Mari Josefine.

gutter som sitter og gamer på pc

plakater på vegg

to jenter på kjepphest

hvit hund