- Vi er kjempefornøyde! Det var akkurat noe slikt vi ville ha, sier styrer Iren Skyltbekk i Revhiet. 

Barnehagen ønsket seg nemlig et kunstverk som barna kunne ta og klatre på.Ny veggkunst i Revhiet Et stort kunstverk som ga mye til rommet – og det har de fått. Verket spiller på navnet til barnehagen; «Revhiet», og nederst til høyre ligger det en liten rev og sover. Over reven svever sommerfugler, lopper, bier, humler og tusenben – som igjen viser til navnene på de ulike avdelingene i barnehagen. Noen uventede elementer som dødninghoder og slanger har også fått plass i kunstverket – og det synes barna er både spennende og gøy. Slikt trigger jo fantasien til de unge håpefulle. 
-    Kanskje ligger reven og drømmer? undrer kunstnerisk konsulent Esther Helén Slagsvold. Dette er jo et veggsmykke som gir liv til det store rommet, legger hun til. 

Et stort grønt tre

Hoveddelen av kunstverket er et stort, grønt tre – som nå utgjør et flott blikkfangTreet kan man også klatre på når man kommer inn i barnehagen. Og best av alt; treet er også en liten klatrevegg!  
- Reven lever jo i skogen. I tillegg er et tre noe frodig som vokser, akkurat som barna i barnehagen gjør, sier Slagsvold. 

10. juni var kunstutvalget på plass for å offisielt å ta over verket fra kunstner. 
Prosjektet startet med en lukket konkurranse der 6 kunstnere ble invitert til å komme opp med en ide. Av de to som gikk videre til neste runde var det kunstner Irene Nordlie som fikk oppdraget.