- Vi har et rikholdig program med gamle favoritter, slik som landbruksdagen med Løten bonde- og småbrukarlag, og veteranbildagen med Oljeskvætten i spissen, men også helt nye ting, som for eksempel Løtens lengste bringebærkake og skateshow i Løten rullepark, sier kulturrådgiver Hanne Mette Walhovd Paulsen. 

Sommer i sentrum har som mål å skape liv og røre i sentrum gjennom sommeren. Det blir loppemarked hver lørdag og om du vil bidra på dette så tar du kontakt med loppegeneral Gerd på Løten Nærstasjon. 

Her har du en smakebit på innholdet på de ulike lørdagene. For oppdatert informasjon følg med på Facebook og Løten kommunes hjemmeside.

  • 10.juni: Salgsdag: Løten kulturskole kaprer sentrum, plantemarked med Løten hagelag, åpent hus i Løten håndverkshus og salg i butikkene.
  • 24.juni: Barnas dag: Bjørnis kommer med show, brannbil og mannskap, Rush trampolinepark tilbyr gratis hopping, barneløp med Spreke opplevelser, besøk Løten skaperverksted, Tor Karseth og unga på Mattisrud underholder og lag og foreninger tilbyr morsomme aktiviteter for barna.
  • 8.juli: Landbruksdagen: Bondens marked, temamøte på Løten Nærstasjon, ponniridning og utstilling av smådyr, boot-camp med landbruksredskaper for barn og voksne, visning av gamle traktorer og rebusløp gjennom sentrum med tema landbruk.
  • 22.juli: Veteranbildag: Oljeskvætten kjører fra Ånestad og til sentrum hvor bilene stilles opp, Carfreaks viser fram et par tøffe biler og Eivind & the Basement Boys trio spiller utenfor Løten Nærstasjon kl. 11.30.
  • 5.august: Åpent hus på Bøndsen og skateshow: gratis grønnsakssuppe og Løten lengste bringebærkake, Martine Hansen Westli synger i storsalen, Løten frivilligsentral og Løten skaperverksted viser fram tilbudene sine og det blir linedanceoppvisning med Off the line. Stort skateshow i Løten rullepark med norgeseliten. Det blir show, skateskole og konkurranser.